Evcil Hayvanlar En sevdiğiniz hayvan ne? melisimm0 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kimlerin evcil hayvanı var Köpek Kedi Hamster Kuş Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğiniz hayvan ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Rakun seviyorum 0 0 Yorumla
hayalsizhayalperest_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl kedileri çok seviyorum başlığımız var bir arada civciv bekliyordum tavuk olduktan sonrada bu süre ben de kaldı sonra bakamadım fendiyeyi küsmesi olan birine emanet ettim :D 0 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl bir erkekle yasayan butun kizlarin diger sikkini secmesini bekliyorum 0 7 Yorumla melisimm0 +1 yıl 😂😂 Yorumla melisimm0 +1 yıl Küfür etmeden küfür ettin Yorumla arsizadam1983 +1 yıl aslinda bazilari evcil de olmuyor ama idare ediver :p Yorumla melisimm0 +1 yıl Çok haklısın🤷🏻♀️ Yorumla arsizadam1983 +1 yıl sana bol sans :) Yorumla melisimm0 +1 yıl Sanada☺️ Yorumla arsizadam1983 +1 yıl sagol, beni kimse beslemiyo ama, galiba evcil degilim :) Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben karar veremedim ya. En iyisi hepsinden birer demet alayım. Penguenden kirpiye kadar 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hepsini seviyorum ama en çok tavşanları ve kuşları seviyorum 0 0 Yorumla
Sedaozr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayvan sevmiyorum 0 1 Yorumla melisimm0 +1 yıl Neden Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kedi, köpek ve tüm yırtıcı avcılar 0 0 Yorumla
enes1614 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl Tavşan ve kuş besliyorum. İkiside benim canım. 0 0 Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Hayvan sevmiyorum 0 1 Yorumla melisimm0 +1 yıl Neden? Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,5b cevap paylaştı. kedi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Rakun seviyorum
kedileri çok seviyorum başlığımız var bir arada civciv bekliyordum tavuk olduktan sonrada bu süre ben de kaldı sonra bakamadım fendiyeyi küsmesi olan birine emanet ettim :D
bir erkekle yasayan butun kizlarin diger sikkini secmesini bekliyorum
😂😂
Küfür etmeden küfür ettin
aslinda bazilari evcil de olmuyor ama idare ediver :p
Çok haklısın🤷🏻♀️
sana bol sans :)
Sanada☺️
sagol, beni kimse beslemiyo ama, galiba evcil degilim :)
Ben karar veremedim ya. En iyisi hepsinden birer demet alayım. Penguenden kirpiye kadar
hepsini seviyorum ama en çok tavşanları ve kuşları seviyorum
Hayvan sevmiyorum
Neden
3 tane kedym var.
Hepsini severim ayırdım edemedim.
Kedi, köpek ve tüm yırtıcı avcılar
Tüm hayvanlar mükemmel ama kediler >>>
Tavşan ve kuş besliyorum. İkiside benim canım.
Kurt ama dişi kurt ASENA
Hayvan sevmiyorum
Neden?
Kediiiii💜
Köpek kedi
Kedi
evde 4 tane kedilerim var :)
Hamsteri ve kediyi çok seviyorum :)
yok.
Kurt tabi ki de 🐺
Kedi 🐱
Kuş ve köpek