Ablacım oğlum yerine köpeğim deseydin köpeğinde herhangi bir değişiklik olmazdı ama köpeğe oğlum demek oğlum kelimesinin yerini alçaltır bende havanseverim ama kedi severken miyav diyorum pisi pisi diyom oğlum kızım demiyom mantığımı kenara atmıyorum
Bu ciddi bir konu bazı hayvanseverler işi çok abartıyor geçenlerde sokak köpeği 9 yaşındaki bir çocuğa saldırıp ölmesine sebep olmuş bu kendini havansever olar gören kişiler sesli sohbet odasında aileye dava açılmasını ve neden çocuğa sahip çıkmadıklarıni çocuk yüzünden köpeğin suçlu göründüğünü söylüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Oğlunun resmi nerde yanlış resimleri paylaşmışın teyze
Sus
Ablacım oğlum yerine köpeğim deseydin köpeğinde herhangi bir değişiklik olmazdı ama köpeğe oğlum demek oğlum kelimesinin yerini alçaltır bende havanseverim ama kedi severken miyav diyorum pisi pisi diyom oğlum kızım demiyom mantığımı kenara atmıyorum
At gitsin hayat kısa be neden takılıyorsun detaylara
Bu ciddi bir konu bazı hayvanseverler işi çok abartıyor geçenlerde sokak köpeği 9 yaşındaki bir çocuğa saldırıp ölmesine sebep olmuş bu kendini havansever olar gören kişiler sesli sohbet odasında aileye dava açılmasını ve neden çocuğa sahip çıkmadıklarıni çocuk yüzünden köpeğin suçlu göründüğünü söylüyor
Lalala
Bu cevabı "haklısın" anlamında alıyorum bana hak verdiğin için teşekkürler
Hayır seni kale almıyorum 😂 saçma fikirlerinle kendini kısıtlamaya devam edebilirsin
Yani köpeğinle mutluysan sorun yok iyi geceler
Rezalet olmuş 😳 hayvan bile ben ne düştüm ak der gibi bakıyor
allahımmm yicem tipe bak
😂
Hey Allahım ya
Çok çirkin dimi aofjrogkeofod
Maalesef
Bence bu tip köpekler sıkıcı ya
Niyeee
Bu kadar küçük se kedi al. Büyük istiyorsan sağlam bir köpek. Küçük köpek bence iyi değil
Kedim var ajahsksj hem benim oğluşum büyük köpeklere bile saldırır çok korumacı bebeğim benim bana asla zarar gelmesini sağlamaz
İyiymiş ne diyim ama köpek diyince aklıma kangallar geliyo valla. Eskiden severdim hayvan beslemeyi ama artık bıraktım. İyi yetiştirmeler sana
İşte apartmanda olunca büyük alamıyorum maalesef benimde hayalim doberman en sevdiklerim
Ben severim ama bi ara kuşum ölmüştü dayanamamıştım çok ağlamıştım. O yüzden bi daha sahiplenmedim
Çok şirinnn sfagsja:))
Zorla tutuluyosan bir patini kaldır 😂
okula başlamadan kestirseydin 🤭🤭
Bu yakışıklıda kim
Bobi 🤭😎 tanışmak istersen ulaşabilirsin ahdojejdksjd ama söyleyeyim kendisi playboy🤭🤭
şekerim bırakta bu yakışıklılıkla playboy olsun yani 🤭😎
Oyyş yerim bunu yaaa
O seni yer 😂😂😂
O da olur 😅
Cok tatli
Çirkin bi tatlılıpı var alakakakjshfjdjdd
Efso
gayet güzel olmuş
Çok tatlış
Güzel
Mükemmel
Çok tatlı 😄