Sahibinin şehir dışına çıkması sebebiyle evde bırakılan kedi, bir fırsatını bulup 13. kattan kendini boşluğa bıraktı.. Aracın üstüne düşen kedi öldü..
Halbuki sahibi yemini ve suyunu bırakmış.. ama atlanılan bişey onlarında depresyona bunalıma girme potansiyeli olan duygusal varlıklar olduğuydu.. Evet duyar kasmak için sorulan bir sorudur bu..
Uzun bir seyahate çıkmadan önce evcil hayvanlarınızı düşünüyor musunuz?
Köpeğimi götürmüştüm Bi kez seyahate giderken arabada yolboyunca sorun çıkarmamış hatta çook eklenmiştir o seyahatte tabi ailemle çıktığım için sorun çıkarmaması gerekiodu yoksa önemli değil tek başıma gitsem neyse işte son 5 dk lik Bi yolumuz kalmıştı yol boyunca ön koltuğun arasına kafasını uzatıyodu yola bakıyorduk birlikte falan ta ki o dakikaya kadar ya azcık daha sabretseydin ya gülüm son 5 dk heralde araba tuttu babam arabayı biraz hızlı kullanıyo daha öncede gitmiştim bide bu seyahat uzundu o yüzden sanırım arabanın kapısına kusdu dedim gibi benim için önemi yok istediğini yapsın beklerken ama ailem olunca konu böylece bidaha ailemle seyahate gidemeyeceği kesinleşti