Merhaba ilk önce hayırlı olsun. Kediniz yavrumu veya yetişkin mi ilk önce önemli olan bu. Kediniz cins kedi olduğu için ne kadar kaliteli mama kullanırsanız ilerleyen yaşlarda çok daha az hastalanır ve sizde daha rahat edersiniz. Benim hekim olarak tavsiyem 1. sınıf mama kullanmanız.(Proplan- Virbac- Royal canin- Hills- ND)
Yukarıda yazdığım mamaları rahatlıkla kullanabilirsiniz ama satın aldığınız yerler güvenilir olsun çünkü bu mamalar çok kaliteli ve sahtesi çok olan mamalar onun için kliniklerden almaya özen gösterin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba ilk önce hayırlı olsun. Kediniz yavrumu veya yetişkin mi ilk önce önemli olan bu. Kediniz cins kedi olduğu için ne kadar kaliteli mama kullanırsanız ilerleyen yaşlarda çok daha az hastalanır ve sizde daha rahat edersiniz. Benim hekim olarak tavsiyem 1. sınıf mama kullanmanız.(Proplan- Virbac- Royal canin- Hills- ND)
Yavru 2 aylık falan
Yukarıda yazdığım mamaları rahatlıkla kullanabilirsiniz ama satın aldığınız yerler güvenilir olsun çünkü bu mamalar çok kaliteli ve sahtesi çok olan mamalar onun için kliniklerden almaya özen gösterin
Kümes hayvanları içeren mama kullanmanızı tavsiye ederim ikincisi aşılara başlamadan öncede vitamin maltı alıp kullanmaya başlamanızı tavsiye ediyorum
proplan veya virbac kullan. royal canin gereksiz besleyici, kısırlaştırınca iyice kilo alır. kum iri taneli olsun
Kısırlaştırmayacagim annem baya kızar günah oda bir can diyor
Royal Canin ya da ND kullanabilirsin mama olarak kac yasinda kedi? Kisir mi bunlarda onemli. Kum olarak ben Nova kullaniyorum
İkiside pahalı daha uygun yok mu
Acik mama al kilosu 200 lira
Ya kediye bir şey olursa ama kaliteli olduğunu nereden bileceğim ki korkuyorum bir şey olur diye
Soyledigim markalarin aciklarini alacaskin uyguna gelir oyle
Yavruysa royal can
purina