Bugün çok sıcak olacakmış, can dostlarımıza mama ve su verir misin. Onlarla bugün ilgilenir misiniz? Bugün bize çok ihtiyaçları var.. Lütfen onlara bugün aile olalım.. 🌸 🌸 🌸 🌸
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Bugün çok sıcak olacakmış, can dostlarımıza mama ve su verir misin. Onlarla bugün ilgilenir misiniz? Bugün bize çok ihtiyaçları var.. Lütfen onlara bugün aile olalım.. 🌸 🌸 🌸 🌸
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Evet tabi ki de ben veriyorum zaten çünkü hayvanlar benim her şeyim yani onlar benim canlarım kesinlikle dışarı çıktığım zaman zaten bizim sitenin kedileri var onlara her zaman su ve mama veriyorum. bir de dışarı çıktığım da da bazen bir kaç tane köpek geliyor onları da seviyorum zaten uzun süredir sevdiğim için de peşimden hiç ayrılmıyorlar ya da bana zarar vermiyorlar hatta nereye gidersem takılıyorlar. sürekli seviyorum ve oynuyorum.. mama vermeyi de ihmal etmiyorum zaten kendi evcil hayvanım olmasa da benim köpeğim sayılır artık onlar... 🌸🌸🌸
Dün bahçemi geziyordum. Bir ağacın gölgesine uzanmış bir kedicik gördüm. Sıcaktan bunalmıştı. Ona hemen bir tas soğuk su verdim. O içtikçe ben mutlu oldum. Sonra bacaklarıma sürtündü. Galiba teşekkür etti. Çok hoşuma gitti bu durum. 😃
Bahçemde her zaman su bulunduruyorum. Ayrıca çeşitli yerlere yemek kapları koydum. Yemekleri fazla fazla yapıyorum ve o kaplara yemek dolduruyorum. Hayvanların yemek ve su ihtiyaçlarını sağlıyorum. Bu da beni bir hayli mutlu ediyor. 😊
her zman veriyorum zaten 1 paket kendi kedime mama 1 paket sokaktakilere
Köpeğin saldırısan uğramış titriyor kuzum.
Cevap
11Cevap
Tabii ki veriyoruz bizim yazlıkta kediler var siz senin kedileri var geliyorlar hatta dün onlara babam mama aldı Yani nereden baksan bir 6 aylık mamaları var geldikleri zaman veriyoruz karınları doyuyor su veriyoruz Bir de Alanya bölgesi çok sıcak olduğu için hem de arıtılmış su veriyoruz
sabah evden çıkarken bolca kuru mama, 5lt su ve bir cok plastik kap ile yol boyunca bırakarak gectim. umarım faydalanırlar yavrucaklar. bu olgudaki tüm dostlara yürekten teşekkürler. Sevgili Sorancığım sanada bu farkındalık için teşekkürler
Benim bulunduğum yerde şu an ihtiyaçları yok fakat bu görevi yaptırıcağım 5-10 kişi var onları darlicam sürekli
burada heryerde iyi bakıyorlar medeni bir sehirdeym
2030 a cikmayiz bu gidisle
Yanımda su kabı yiyecek olsa elbette veririm canlarım yia 😻😊
Evet erdim sabah abartmanın önündekilere verdim sonra rahatsızlandım ileri gidemedim
Her gün veriyorum çok şükür 🙏🏻
Rn onemli sey su an helal sana melek
Herkes bu mesajını bir kap su koyarak biraz mama ile yaparsa �nan bu sıkıntılı günleri rahatlıkla atlatacaklar
Evet veririm tabiki.
standart olarak her gün
Düzenli olarak veriyorum
suyu ihmal etmem.
Her gün veriyorum.
Ya çok haklısın
Evet çok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?