merhaba ben bi tane kedi sahiplendim iki sene once sımdı toplam 6 tane yavrusu var ayrıten cocuklarından biri de dogurdu onun da sımdı 2 tane cocugu var evde 9 tane kedi besliyoruz evımız bahcelş oldugu icin yavru iki kedi harici evin onunde kalıyor ama bir haftadır kedilerğmde pire gordum asırı panikledim cok kasınıyolar pireler heryerlerine dıskısını bırakmıs veterınetden bir tane damla aldık ama ise yaramadı ne yapmam lazım kesin cozum lazım.. ayrıca sımdı evden tasınıyoruz sahıplendırmemız lazım bizden baska kimse bakmıyor sonucta bızım kedilerimiz sımfı bi siteye giricez 9 kediyi de yanımızda goturemeyız sahıplendırıcez lutfen yardımcı olun uşakta yasıyorum uşak ve civarı sahıplenmek isteyen ulassın
Pire tozu diye bisey duymustum eskiden koyde kopeklere yapardik, ama sonrasında hem evinide bi pire hasere ilaciyla ilcla yoksa evine kacan pireler kedine yine gelir bu döngü bitmez, belediyenin barinagi var diue biliyorum bi ara belediyeyi sor istersen, Uşakta bu konusa sıkıntı olmuyor ya pek
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
kedilerimi maalesef ki barınaga guvenıp veremem yoksa bizimde aklımıza geldi ama maalesef oraya guvenıp veremem
götürdum bşr tanesini bir tane ilac verdi denemek icin bir tanesine yaptım gecicek mı diye onun haricinde sordum veterinere nasıl halledebilirim diye tek tek ayıkla dedi wşcöwpcöwşc
Ben galiba aynı sokak kedimden 5. ci nesil torunu ve çocuklarına bakarım. Evin çevresinde dışarda kalırlar. Asla böyle bilene veya bende kaşınmaya sebeb bişeye rastlamadım
bizim hatamız su oldu ilk dogduklarında bodruma koyduk evin icinde cunku baska yavrular vardı saldırıyolardı o bodrumda yavrular pisligin icin pirelendiler asırı vicdan azabı cekıyorum