Ve sağır. Antalya'da. Sahiplendirmek için instagram ve bir uygulamaya koydum kediyi. Ya kimse istemezse? İki tane kedimiz var bizim Bi de. Yoksa bakmayı o kadar isterdim ki..
van kedilerinde sağırlık oranı yüzde 15 miş. gözü mavi olanlarda bu oran daha yüksekmiş. maalesef genetikleri böyle. komşumdakide sağır. tabii buda terkedilmelerine sebep bazıları için. yazık, acıdım sabah sabah. sokaklarda ölür tabi kısa sürede.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
van kedilerinde sağırlık oranı yüzde 15 miş. gözü mavi olanlarda bu oran daha yüksekmiş. maalesef genetikleri böyle. komşumdakide sağır. tabii buda terkedilmelerine sebep bazıları için. yazık, acıdım sabah sabah. sokaklarda ölür tabi kısa sürede.
Sokağa atma sahiplendir bence illa sahiplenmek isteyen çıkar. O zamana kadar evinizde misafiriniz olsun
Oyyy ama bu çok tatlı 🥺. Biri sahipleninceye kadar sende kalsın. İlla ki alır biri. Arkadaşların komşuların akraba vs. Umarım sahiplenirler 🤧
Sagır olsa da yaşar. Abartmayın ya doğada yaşayan bir canlı zaten.
Sizler eve alıp hapsediyprsunuz. Sal hayvanı kendi doğasında yaşasın
Ay şunun güzelliğine bakar mısınız 😍 veterinere götür, baksınlar ondan sonra sahiplendirirsin
Bakın sorun Yok bence
Kediler rahmet tir
Kediler sevilmez mi
Kimse almaz ise bakın bence. Zorlamaz sizi bu tatlı kedii
İllaki sahiplenen olur bence biri sahiplenene kadarda sokaga birakma
Sağır olduğunu nerden anladın
Bakan kişiler söyledi.
Haa eyw , konudan bagimsiz makyajsizda guzelsin
Ev kedisinin sokakta yaşaması çok zor
😔😔
Her hayvanın sonu gibi maalesef
Ev kedisi sokakta çok yaşayamaz ya 🥺