bıktım ben bu yaramazin cişinden kakasindan
Ya canı isteyince kuma canı isteyince evin icine sıcıyor ben nasıl engelliler bunu ya
bıktım ben bu yaramazin cişinden kakasindan
Ya canı isteyince kuma canı isteyince evin icine sıcıyor ben nasıl engelliler bunu ya
Kedinizin tuvalet ihtiyacını gidermek için kullanabileceği kum kabının uygun olmaması durumunda, kedi evin içinde tuvaletini yapabilir. Kediler genellikle temiz, sessiz ve gizlilik sağlayan tuvalet alanlarını tercih ederler. Tuvalet kabının boyutu, temizliği, yerleştirildiği konum ve kumunun türü gibi faktörleri Kedinizin sağlık sorunları, idrar yolu enfeksiyonları veya sindirim problemleri gibi durumlar, tuvaletini evin içine yapmasına sebep olabilir. Bu tür sorunlar, veteriner kontrolü gerektirir ve tedavi edilmelidir.
Evde yer düzeni değişti mi hiç. Kediler bu durumu sevmez ve tepki verir.
Birde stresli ve hasta olduklarında dikkat çekmek için yaparlar.
Kumun yerini değiştirmek bile onlara itici gelir. Kediler bulundukları ortamı sahiplenir ve değişikliği sevmez...
Cevap
6Cevap
ben senı tanısam evıne gırmem mıkrop yuvasıdır ne demek ya bakıyorsan dılarda veya balkonda evde ne işi var
önceden koylere gıdenler yolda hayvan pıslığı gorunce iğrenıyordu şimdiki nesil kedısının kopegının pisliğini çantasında gezdırıyor
tekrar tuvalet eğitimi alması şart sanki
Çiftleşme döneminde oluyor galiba
Eğitimini pandemide uzaktan almış olabilir
Seni ugrastirmak için ahahha
sevgisiz kaldığında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?