Evcil Hayvanlar Bu köpeğin cinsi nedir? Denizheheheq Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor terrier olduğunu biliyorum ama hangisi olduğunu bilmiyorum nasıl uysallarmıdır cinsi nedir Bu köpeğin cinsi nedir? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl 😄 😄 0 2 Yorumla Denizheheheq +1 yıl terrier hangş cins bilginiz var mıı maltese terrier mi acaba Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Evet Malta terrier Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bundan alacaksan pek fazla bir şey bekleme sen kendine arkadaş arıyorsan golden al bu köpekler süs tarzı çok keyifli değil 0 0 Yorumla
Ozan147852 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben bunlara hep sinir olurum bir tanesi de bana tırmandı geçen gün 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Ya bu çok tatlı ne olursa olsun sahiplen gitsin ne güzel bakiyo kurban olurum 0 0 Yorumla
SpringSun Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Çok fazla yalnız basına bırakma evde, 0 0 Yorumla
Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Pittbull olabilir 0 2 Yorumla Denizheheheq +1 yıl baya komiksin Yorumla Nedoktorukanserbey +1 yıl Yo değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
😄 😄
terrier hangş cins bilginiz var mıı maltese terrier mi acaba
Evet Malta terrier
Bundan alacaksan pek fazla bir şey bekleme sen kendine arkadaş arıyorsan golden al bu köpekler süs tarzı çok keyifli değil
Ben bunlara hep sinir olurum bir tanesi de bana tırmandı geçen gün
Ya bu çok tatlı ne olursa olsun sahiplen gitsin ne güzel bakiyo kurban olurum
Çok fazla yalnız basına bırakma evde,
Pittbull olabilir
baya komiksin
Yo değilim
Köpek
highland terrier
Toy bodll