Evcil Hayvanlar Kedim nasıl, neredeyse 10 tane yavru var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sadece 10 tane yavru var küçükleri saymıyorum bile ekskswi Güncellemeler+1 yıl Süper soru Kedim nasıl, neredeyse 10 tane yavru var? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Çok şirin bir kedi ya :) yerim ben bunları 0 0 Yorumla
Mavibakkal Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İkinci fotoda bebekler taş zeminde, oraya koyma üşütürler. Altlarına kalın bir şey ser. Annenin de yattığı yere ser o da üşütür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Abla onların yerleri var zaten ama tut tutabiliyotsan koşuyorlar oradan oraya Yorumla Mavibakkal +1 yıl Yerimm yaaa şebelekler ldkslsösl. Bebekken hayvan gibi de yiyip içiyorlar, koca göbüşleriyle koşturuyorlar 😅 Yorumla
zzzmmmyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Yerim onları... Birazını bana gönder çabuk 🤩🤩 1 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hamster gibi bunlar 😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Jssowowow Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Yaaaaa tiplere baaaak nasıl tatlılar 😇😇 0 0 Yorumla
karamelsizlatte Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl hepsi ayrı güzel maşallah 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ❤️ Yorumla
müminkadın Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Yerim onları (mecazi değil) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Afied 🗿 Yorumla
pastil_ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Maşallah 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
KİMSESİZBARON Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Karınlarını minik minik ovala onların 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anneleri kayboldu başka kedi emziriyor 😢 KİMSESİZBARON +1 yıl Tamam ovala
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Beğenmedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye yaaa Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 332 cevap paylaştı. Cok tatlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok şirin bir kedi ya :) yerim ben bunları
İkinci fotoda bebekler taş zeminde, oraya koyma üşütürler. Altlarına kalın bir şey ser. Annenin de yattığı yere ser o da üşütür
Abla onların yerleri var zaten ama tut tutabiliyotsan koşuyorlar oradan oraya
Yerimm yaaa şebelekler ldkslsösl. Bebekken hayvan gibi de yiyip içiyorlar, koca göbüşleriyle koşturuyorlar 😅
Yerim onları... Birazını bana gönder çabuk 🤩🤩
Hamster gibi bunlar 😁
Jssowowow
Patilere bak 😊
Ham yaptım yedim o göbeği
Yaaaaa tiplere baaaak nasıl tatlılar 😇😇
hepsi ayrı güzel maşallah
Teşekkürler ❤️
Yerim onları (mecazi değil)
Afied 🗿
Maşallah
Teşekkürler