Evcil Hayvanlar Köpeği olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Aranızda köpeği olan var mı? Toy poodle almak istiyorum. Sizce nasıl? Köpeği olan var mı? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MariHwa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Benim vardı ama vefat etti, şimdi sokak köpekleri ile oynuyorum onlarla ilgileniyorum😊 bu minik çok tatlı sana iyi bir arkadaş olur 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😍 Yorumla
asiikısss Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Fransız bulldog vardı bizdede ben böyle paspal kopek cinsi görmedim evin her metre karesine pisledi 🥹 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Çok tatlı bunlar en sevdiğim köpekler 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bugün almayı düşünüyorum. Evet tatlılar 😍 fotodakinin aynısı Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 869 cevap paylaştı. enaaaa tipe bak al bundan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Alacağım yarın Yorumla
kafeinherif Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Oyuncak köpek gibi la 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle gözüküyor evet. Minnacık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim vardı ama vefat etti, şimdi sokak köpekleri ile oynuyorum onlarla ilgileniyorum😊 bu minik çok tatlı sana iyi bir arkadaş olur
Teşekkürler 😍
Fransız bulldog vardı bizdede ben böyle paspal kopek cinsi görmedim evin her metre karesine pisledi 🥹
Çok tatlı bunlar en sevdiğim köpekler
Bugün almayı düşünüyorum. Evet tatlılar 😍 fotodakinin aynısı
enaaaa tipe bak al bundan
Alacağım yarın
Oyuncak köpek gibi la
Öyle gözüküyor evet. Minnacık
benim bull terrierim vardı 🥺
çin aslanım var
Kedi var
5 tanecik
Etrafımda dolu
Köpek sevmem