İran kedisi bana soğuk davranmaya başladı, detaya yazmaya unutmuşum😅
Kedim bana küstü, eski ilgisini nasıl kazanırım?
İran kedisi bana soğuk davranmaya başladı, detaya yazmaya unutmuşum😅
Hamile sokak kedisi evimizde yerleşti ve odamda kalmaya başladı. Doğum yaptıktan sonra yavrular ve başka işlerimden dolayı kedime eskisi kadar ilgi gösteremedim.
Önceden peşimde civciv gibi gezen ve her çağırdığımda yanıma gelen kedim şimdi bana soğuk davranıyor. Ne yanımda yatıyor ne beni dinliyor🥲
Eski ilgisini nasıl kazanırım?
bence küsmekten ziyade hamilelik sonrası sendromlar olabilir :) evet şaka değil :) nasıl ki biz insanlarda lohusalık dönemi duygusal, sinir krizleri ile geçiyorsa bu durum hayvanlarda da içe kapanma, sessizleşme gibi olabilir :) geçen sene dershanede bir kedi vardı, hamileyken intih*ara meyletmişti :) camdan atlayacağı sıra zor kurtardık çok korktuk bu ciddi bir olay gerçekten yaşandı :)
şimdi de bizim bahçede minik yavrular var ama 1 aylık kadar biraz büyümüşler hatta 1,5 aylık da olabilir. geçende anneleri çakıl taşlarının üzerine serilmiş dümdüz yatıyor sanki depresyonda gibi yavrularla da ilgilenmiyor öylece uzanmış :) baktım son zamanlarda pek durgun. belki sizin kedide de bu durumdan olabilir :)
siz ilgiyi, sevgiyi, şefkati eksik etmeyin o zaman içinde eski haline döner :)
Cevap
4Cevap
Kedin tüm ilgi ve sevgisini yavrusuna vermiş. Senlik bir durum yok.
Tekrar bol bol ilgi göster konuş yavaş yavaş ısınır tekrardan
hamile olmayan yeni kedi al boş ver peşinden koşma van kedisi sanır kendisini şimdi
Mama ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?