Evcil Hayvanlar Bahçeye hangi renkteki köpeği alayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Alan koruma ve beslemek için , Çok tatlı, çocuklarla da arası çok iyi Güncellemeler+1 yıl Çok teşekkür ederim, süper soru seçtiğiniz için ❤️ Bahçeye hangi renkteki köpeği alayım? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Bunlar iyi değil. Resimdekinden besle 0 10 Yorumla Soran +1 yıl He canım kaplan ahah köpekle bir mi şimdi adamı yer bu Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Olur mu ya. Bu kedi 😀 Sana sırnaşır durur Yorumla Soran +1 yıl Tabi tabi, ne kemiğim ne etim ne ben kalırım ortada. Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Öyle deme çok sevimliler 😀 Yorumla Soran +1 yıl Yav bu köpeği niye bu kadar buyuttunuz anlamadım Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Bak şunlarda çok iyi oluyor Hemde anaerkildir. https://www.hizliresim.com/8yin261 Yorumla Soran +1 yıl İşim köpekle bitti yırtıcı hayvanlara uğraşiyim bende silinip gidiyim hayattan Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl O zaman senin ilacın sırtlan. 😀 Geride kemik bile bırakmıyor 😀 Yorumla Soran +1 yıl Geç dalgani, ama bu köpekten alıyım, görsel paylaşımı yapacağım, çatla hasetinden 😏 Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Üzdün 🙄 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 763 cevap paylaştı. Çocuklarla arası yemek için iyi olur bunun. Kurttan bahsediyoruz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Köpek be abartmayın kurt böyle olmaz Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kutup kurdu bu. Sen sanırım samoyed ile karıştırdın Yorumla Soran +1 yıl Araştır istersen Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tamam köpek bu. Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl cocuklarla arasi iyimi eminmisin :) mesela kiz cocuklarini cok kiskanirlar :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya Yorumla nomorebets35 +1 yıl iste iyi ogren :) alakasizmismis sonra soylersin :) Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 324 cevap paylaştı. Siyah al karanlıkta farkedilmez. Hırsız falan girecek olursa aklını alır. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Ablacım kurt o anla artık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kurt değil köpek bu Yorumla
rimurutemp Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Rengi bilmemde labrador al bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunlar daha iyi Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 385 cevap paylaştı. Bunun köpek olduğuna emin miyiz kurt bu🙄 0 0 Yorumla
Tesettürlü_Bacınız Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Beyaz köpek 0 25 Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Samoyed dog değil mi bu? Siberian Husky de alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok o köpekle. Kangalın 2 tık daha üstü büyük yani. Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Sana da yavrusundan hediye ediyim mi Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Wolfdog imiş sanırım. Güzelmiş ama ben kedi tercih ediyorum 😊 Yorumla Soran +1 yıl Bekle sana kedi atıyorum ondan besle önerim Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl youtube.com/shorts/JjyFlFOiH_Q?feature=share4 Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Güzel ama karakulak kedisi bu yani vahşi bir kedi türü 😂 Türkiye'de de var bu yabani türden Yorumla Soran +1 yıl Herkes besliyor al besle Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Vaşağa benzer bir kedi. Ondan bir tık küçük Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Bakımı yasak değil mi? Burası Rusya değil Yorumla Soran +1 yıl Burası Türkiye, besle ben izin veriyorum bir şey olmaz. olursa haber et , kızıyım onlara Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Kız bir şey diyim sana Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl De? Yorumla Soran +1 yıl Yılan besler misin? Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Keci Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Sütü için beslenir Yorumla Soran +1 yıl Peki aslan kedi kırması? Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Aslan ile kedi çifleşemez ki. Mümkün değil. Aslan ile kaplan çifleştiğinde melez bir tür ortaya çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Bilim ilerledi ama Yorumla Tesettürlü_Bacınız +1 yıl Hmm 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Hmm evet Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Beyaz 🤍 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Yavrusu olursa hediye ederim belki aşko 😘❤️ Yorumla Edameda06 +1 yıl Bana mı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet sana, çok tatlı değil mi ablası, yatağında uyur , Gezer oynarsınız. Küçük çocuklarla da çok iyi anlaşıyor. Yorumla Edameda06 +1 yıl Çok tatlı ama ben korkarım evde olmaz 😂😘 Yorumla Soran +1 yıl Alt tarafı köpek be niye bu kadar korkuyorsunuz ki, çok sevimli ama, Tam aile köpeği zaten kendisi. Yorumla Edameda06 +1 yıl Kurt köpeği sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Bişey olmaz bana güven Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben kedi istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Evcil vaşak besleye bilirsin Yorumla Edameda06 +1 yıl Neden hep vahşi hayvanlar 😄 scotish golden yavru olsa yerim 😍 Yorumla Soran +1 yıl Resimdekiler vahşi değil bu arada Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Değil niye şaşırdın ki,🤔 Yorumla Soran +1 yıl Volfdog bunlar Yorumla
Ashjdv Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bulldog 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu daha iyi ve tatlı tam da pofidik Yorumla Ashjdv +1 yıl Bulldogun nesi var o da pofuduk ev kedisi misali Yorumla Soran +1 yıl Bu köpekler daha tatlı ve daha uysal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunlar iyi değil. Resimdekinden besle
He canım kaplan ahah köpekle bir mi şimdi adamı yer bu
Olur mu ya. Bu kedi 😀 Sana sırnaşır durur
Tabi tabi, ne kemiğim ne etim ne ben kalırım ortada.
Öyle deme çok sevimliler 😀
Yav bu köpeği niye bu kadar buyuttunuz anlamadım
Bak şunlarda çok iyi oluyor Hemde anaerkildir.
https://www.hizliresim.com/8yin261
İşim köpekle bitti yırtıcı hayvanlara uğraşiyim bende silinip gidiyim hayattan
O zaman senin ilacın sırtlan. 😀 Geride kemik bile bırakmıyor 😀
Geç dalgani, ama bu köpekten alıyım, görsel paylaşımı yapacağım, çatla hasetinden 😏
Üzdün 🙄
Çocuklarla arası yemek için iyi olur bunun. Kurttan bahsediyoruz
Köpek be abartmayın kurt böyle olmaz
Kutup kurdu bu.
Sen sanırım samoyed ile karıştırdın
Araştır istersen
Tamam köpek bu.
cocuklarla arasi iyimi eminmisin :) mesela kiz cocuklarini cok kiskanirlar :)
Ne alaka ya
iste iyi ogren :) alakasizmismis sonra soylersin :)
Siyah al karanlıkta farkedilmez. Hırsız falan girecek olursa aklını alır.
Ablacım kurt o anla artık
Kurt değil köpek bu
Rengi bilmemde labrador al bence
Bunlar daha iyi
Bunun köpek olduğuna emin miyiz kurt bu🙄
Beyaz köpek
Samoyed dog değil mi bu? Siberian Husky de alabilirsin
Alakası yok o köpekle. Kangalın 2 tık daha üstü büyük yani.
Anladım
Sana da yavrusundan hediye ediyim mi
Wolfdog imiş sanırım. Güzelmiş ama ben kedi tercih ediyorum 😊
Bekle sana kedi atıyorum ondan besle önerim
Olur
youtube.com/shorts/JjyFlFOiH_Q?feature=share4
Güzel ama karakulak kedisi bu yani vahşi bir kedi türü 😂 Türkiye'de de var bu yabani türden
Herkes besliyor al besle
Vaşağa benzer bir kedi. Ondan bir tık küçük
Bakımı yasak değil mi? Burası Rusya değil
Burası Türkiye, besle ben izin veriyorum bir şey olmaz. olursa haber et , kızıyım onlara
Peki
Kız bir şey diyim sana
De?
Yılan besler misin?
Hayır
Keci
Sütü için beslenir
Peki aslan kedi kırması?
Aslan ile kedi çifleşemez ki. Mümkün değil. Aslan ile kaplan çifleştiğinde melez bir tür ortaya çıkıyor
Bilim ilerledi ama
Hmm 🤔
Hmm evet
Beyaz 🤍
Yavrusu olursa hediye ederim belki aşko 😘❤️
Bana mı 😂
Evet sana, çok tatlı değil mi ablası, yatağında uyur , Gezer oynarsınız. Küçük çocuklarla da çok iyi anlaşıyor.
Çok tatlı ama ben korkarım evde olmaz 😂😘
Alt tarafı köpek be niye bu kadar korkuyorsunuz ki, çok sevimli ama, Tam aile köpeği zaten kendisi.
Kurt köpeği sonuçta
Bişey olmaz bana güven
Ben kedi istiyorum
Evcil vaşak besleye bilirsin
Neden hep vahşi hayvanlar 😄 scotish golden yavru olsa yerim 😍
Resimdekiler vahşi değil bu arada
🙄🙄
Değil niye şaşırdın ki,🤔
Volfdog bunlar
Beyaz 🤍
Bulldog
Bu daha iyi ve tatlı tam da pofidik