Evcil Hayvanlar Kedinizin adı ne? benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor benimkinin ismi cücü. fotoğrafını da koyabilirsiniz kediler mutluluk kaynağım. (görseldeki cücü değil) Kedinizin adı ne? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Kedim yok maalesef ama olsaydı ismini cat koyardım 1 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Benim kaplanımın adı oğliş 0 3 Yorumla benmisK +1 yıl ay göbüşe bak yüzümü gömmelik Yorumla kadans +1 yıl Sakın aman deyim. Böyle yapıp kandırıyor. Göbüşe yaklaşında acımadan ısırıyor 😁 Yorumla benmisK +1 yıl abo neyse yanağından öperim ben dee Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kızım Börteoğlum kral 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ters olmuş scotthis olan kızım börte. Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Büyük ve yaşlı olan Badem , küçük ve daha genç olan Orion. 1 0 Yorumla
boynuzluvoyvoda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yuumi ve rengar. Erkek sandığım kız çıktı, kız dediğim erkek çıktı. İsimleri yanlış oldu djdhdjjd 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl evde beslemiyorduk gerçi ama kedim vardı adı miu 🥺 1 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Minnoş. 1 1 Yorumla benmisK +1 yıl maşallah minnoşa🥰 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Daha almadım ama Norveç Orman Kedisi ve Radgoll almayı planlıyorum. Radgoll a kar tanesi, Norveç Orman Kedisi ne Kral koymayı planlıyorum 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 451 cevap paylaştı. Sacit 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Söyleyemem ama inan çok şiyinley ablası🥰😇 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl yok ama olsaydı adını ne koyardımAbdurrahman :D 0 0 Yorumla
uğurlu1böcek Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl şanslı 1 hafta içinde bir de arkadaşı olacak bakalım ona ne isim vereceğiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl cücü.. cüneyt yani😀 ama bu kedi büyük ihtimal dişi.. 0 2 Yorumla benmisK +1 yıl yok cüneyt yok sadece cücü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hee tamam zaten bu cücü değil. özür. Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 491 cevap paylaştı. Ev de beslediğimiz yok ama dışarı da dolu kedi var bazılarının ismi var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kedim yok. Kuşum vardı "Çiko" derdim ona. Şişko maviş bir şeydi ama öldü 0 0 Yorumla
PamukPrenses22 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Benim ki üç aylık adı pudraFotoğrafını koyamam nazar değer sonra🧿😊 0 0 Yorumla
HanOtagı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl abla nazar değecek ya kaldır maşaAllah 0 1 Yorumla benmisK +1 yıl yok o benim kedim değil ama evet çok tatlı yaaa Yorumla
demiratlı1 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Kedim evi terk etti gelmedi bir daha da 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kedim yok olsaydı kendi ismimi koyardım 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ismi cok şirin 0 2 Yorumla benmisK +1 yıl teşekkür ederimmm Yorumla ayşe_28 +1 yıl Rica ederim😊 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 983 cevap paylaştı. Gece 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 324 cevap paylaştı. Heathcliff 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 332 cevap paylaştı. Kedim yok 0 0 Yorumla
Kızım_Bırak_Peşimi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Bu nasıl kedı 0 8 Yorumla benmisK +1 yıl nesi var ki Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl Acayıp tatlı be degısık melez olmalı Yorumla benmisK +1 yıl y0ksek ihtimal Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl İhtımal derken anasını babasını tanımıyormusun Yorumla benmisK +1 yıl kediyi gerçekte hiç görmedim Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl bu senın kedın sandım ben pardon mallıgım ıcın:D Yorumla benmisK +1 yıl estafurla aşko Yorumla Kızım_Bırak_Peşimi +1 yıl oyle dıyıp sasırmasaydın ıyıydi::D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Kedim yok maalesef ama olsaydı ismini cat koyardım
Benim kaplanımın adı oğliş
ay göbüşe bak yüzümü gömmelik
Sakın aman deyim. Böyle yapıp kandırıyor. Göbüşe yaklaşında acımadan ısırıyor 😁
abo neyse yanağından öperim ben dee
Kızım Börte
oğlum kral
Ters olmuş scotthis olan kızım börte.
Büyük ve yaşlı olan Badem , küçük ve daha genç olan Orion.
Yuumi ve rengar. Erkek sandığım kız çıktı, kız dediğim erkek çıktı. İsimleri yanlış oldu djdhdjjd
evde beslemiyorduk gerçi ama kedim vardı adı miu 🥺
Minnoş.
maşallah minnoşa🥰
Bu benim Minnoşum
Daha almadım ama Norveç Orman Kedisi ve Radgoll almayı planlıyorum. Radgoll a kar tanesi, Norveç Orman Kedisi ne Kral koymayı planlıyorum
Namı değer Zilli
Badem
Sacit
Söyleyemem ama inan çok şiyinley ablası🥰😇
yok ama olsaydı adını ne koyardım
Abdurrahman :D
şanslı 1 hafta içinde bir de arkadaşı olacak bakalım ona ne isim vereceğiz
cücü.. cüneyt yani😀 ama bu kedi büyük ihtimal dişi..
yok cüneyt yok sadece cücü
hee tamam zaten bu cücü değil. özür.
Ev de beslediğimiz yok ama dışarı da dolu kedi var bazılarının ismi var.
Kedim yok. Kuşum vardı "Çiko" derdim ona. Şişko maviş bir şeydi ama öldü
Benim ki üç aylık adı pudra
Fotoğrafını koyamam nazar değer sonra🧿😊
abla nazar değecek ya kaldır maşaAllah
yok o benim kedim değil ama evet çok tatlı yaaa
azman :) şirinlerden
Kedim evi terk etti gelmedi bir daha da
Kedim yok olsaydı kendi ismimi koyardım
Bihterim var benim 😇😇
Benimkiler:
Poyraz
Boran