Evcil Hayvanlar Siyah bir yavru kedim var. Adı ne olmalı? nwzli2 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor bugun siyah bir yavru kedi aldim ama isim bulamiyorum cinsi tekir ismini ne koyabilirim anlamli olmasini da istiyorum😭 Güncellemeler+1 yıl ve kedim disi Siyah bir yavru kedim var. Adı ne olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bence adı black olsun kediler çok şirin :) 0 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Madem dişi. İsmi Sevda olsun. Kara anlamına geliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tonton ya da tombiş 😂 şaka gız adı fındık olsun direkt aklıma bu geldiPek iyi değilim isim konusunda 0 0 Yorumla
Asu_karsu Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Gülden karaböcek in soyadından esinlenerek söylüyorumKedin yavruymuş böcekkk denecek kadar küçüktür ve siyahmış gulsen ablamızın da seviyorsan KaraBöcek koyabilirsin baby 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 586 cevap paylaştı. Karabaş ksksjs isim bulmada üstüme yok 0 0 Yorumla
Sneaky_Owl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gece olabilir 😊 0 3 Yorumla nwzli2 +1 yıl daha anlamli ve yabanci bi isim istiyorum ya alisilmis olmasin Yorumla Sneaky_Owl +1 yıl Sooty koy o zaman isli, külrengi ve siyah anlamına gelir Yorumla nwzli2 +1 yıl tessekkurler Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 384 cevap paylaştı. Olive koyun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence adı black olsun kediler çok şirin :)
Madem dişi. İsmi Sevda olsun. Kara anlamına geliyor.
Tonton ya da tombiş 😂 şaka gız adı fındık olsun direkt aklıma bu geldi
Pek iyi değilim isim konusunda
Gülden karaböcek in soyadından esinlenerek söylüyorum
Kedin yavruymuş böcekkk denecek kadar küçüktür ve siyahmış gulsen ablamızın da seviyorsan KaraBöcek koyabilirsin baby
Karabaş ksksjs isim bulmada üstüme yok
Ben olsam zeytin koyardım
Sevda olsun ☺️ Kara Sevda 😁😁😁
Kızsa asuman koy erkekse oscar.
Asel olsun o zMan çok hoş bir isim
Yumak
Bulut
Nokta 🤣
Kartal 🦅 ya da Beşiktaş olabilir 🤔
Gece olabilir 😊
daha anlamli ve yabanci bi isim istiyorum ya alisilmis olmasin
Sooty koy o zaman isli, külrengi ve siyah anlamına gelir