Köpeğimiz eve işiyor ne yapmalıyım?

Esimin kopegi var 3 yildir uzak iliski yasadiktan sonra evlendigimiz icin beni 3 yil sonra gordu kopegimiz. German shepherd mix cinsi ve 5 yasinda. Ben geldim geleli surekli eve isiyor. Ozellikle disari cikmak istediginde ona kulak asmadigim zamanlarda resmen bilerek gidiyor "o zaman ben de buraya iserim " Der gibi haliya isiyor. Ben temizlik hastasi denecek kadar temizimdir ve durust olmak gerekirse evde kopek beslenilmesi benim icin iskence gibi. Benim kedim var yillardir ve kedilerin temizligini gorup kopeklerin pis kokmalari tuylerinin asiri asiri derecede dokulmesi kakasi isemesi derken gercekten yildim. Kopekle bir turlu bag da kuramiyorum bana gicik oluyormus gibi davraniyor ve bu beni iyice sogutuyor bir turlu sevme hissi olusmuyor. Normalde turkiyedeyken sokaktaki kopeklerle ilgilenirdim cok severdim kopekleri onlarda beni plye ama bu baska bir sey arkadaslar bu kopegin icinde fesatlik var normal kopekler gibi saf sevecenlik yok gicik oluyorum kopege ya!! Her neyse... Bu isemelere son vermeye ve ona karsi sevgi beslemeye nasil baslayabilirim fikrim yok fikirlerinize ihtiyacim var tesekkurler.

Köpeğimiz eve işiyor ne yapmalıyım?