Evcil Hayvanlar Kedi maması önerir misiniz? Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 7 aylık bir kedim var. Mama önerisi alabilir miyim? Güncellemeler+1 yıl Günaydın millet. Önerebileceğiniz kedi maması neler? Kedi maması önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Badgermole Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Whiskes iyi bir mama değil, purina friskies mama öneririm. Kaliteli mama. 1 3 Yorumla Karga1993 +1 yıl Teşekkürler ama biraz geç gördüm. Royal canin aldım, kızım onun kokusunu alır almaz saldırmaya başladı 😅😅 kurban olduğum ne çekmiş aylarca :( Yorumla Badgermole +1 yıl Royal caninde iyidir, umarım sağlıklı güzel ömrü olur 🤗 Yorumla Karga1993 +1 yıl Umarım, çok teşekkürler 🤗 Yorumla
Ertuğ5 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Royal canin almışsınız güzel tercih Tüyleri kadar ömrü olur inşallah 1 1 Yorumla Karga1993 +1 yıl İnşallah, çok teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl felicia aldım ilk başta kusuyodu şimdi yiyor royal caninde denedim beğenmedi 1 0 Yorumla
sleptlito Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl proplan kullaniyoruz biz 1 2 Yorumla Karga1993 +1 yıl Besin değerleri iyi mi peki? Whiskas alıyorum ben bakkaldan ama kedim pek sevmiyor onu sanırım, yemiyor ve besin değerleri biraz düşük sanki. Çok zayıf Yorumla sleptlito +1 yıl whiskas alma sacmalama o cok tuzlu oldugundan kedilerinde bobrek hastaligini tetikler. Proplan kullan pahali ama en kalitelisi o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Whiskes iyi bir mama değil, purina friskies mama öneririm. Kaliteli mama.
Teşekkürler ama biraz geç gördüm. Royal canin aldım, kızım onun kokusunu alır almaz saldırmaya başladı 😅😅 kurban olduğum ne çekmiş aylarca :(
Royal caninde iyidir, umarım sağlıklı güzel ömrü olur 🤗
Umarım, çok teşekkürler 🤗
Royal canin almışsınız güzel tercih Tüyleri kadar ömrü olur inşallah
İnşallah, çok teşekkürler
felicia aldım ilk başta kusuyodu şimdi yiyor royal caninde denedim beğenmedi
proplan kullaniyoruz biz
Besin değerleri iyi mi peki? Whiskas alıyorum ben bakkaldan ama kedim pek sevmiyor onu sanırım, yemiyor ve besin değerleri biraz düşük sanki. Çok zayıf
whiskas alma sacmalama o cok tuzlu oldugundan kedilerinde bobrek hastaligini tetikler. Proplan kullan pahali ama en kalitelisi o
Hills