Güncellemeler
+1 yıl
Bugün çişini daha katı bir kıvamda toprağa yaptırdım ve koklattım. Umarım diğerinde kendisi gidip yapar 😃
Şimdi bu kedi annesinden sadece küçük çişini toprağa yapmayı öğrenmiş. Annesi de kayboldu. Yatarken yürürken her yere kakasını yapıyor. Üstüne başına bulaşıyor yatarken yapınca. küçük çişini yaparken de önceden yaptığı yere (artık kuma) gidiyor. Aralıklarla kontrol edip kuma bırakıyorum ama nafile. her seferinde yalnızca küçük çişini yapıyor. Ne yapacağım bilmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben kedinin dışkısını kumun üstüne koymuştum. Sonra hep oraya yapmaya başladı. Her kedi aynı olmuyor tabi.
Ben de koydum ve koklattım ama yattığı yere yapmış:) şapşik ya
Küçük kediyi bari arada tam zıcarken kuma koy alışsın
Yakalasam koyacağım zaten. Bulduğumda hep yapmış oluyor da sorun onun tuvaletini yattığı yere yapmaması gerektiğini bilmiyor olması. Muhtemelen annesi kaybolana kadar poposunu temizledi
İnsan kıyamazki bu minnoşa bi tane büyük kedi peluş al derim ona yaptır oda yapar örnek
Video izlettim ilgisini çekmedi 😂
Yok peluş tavsiye ediyorlar 😂
Deneyelim sabah
Gece saat kaçta yapmış bilmiyorum belki sabaha yapmaz ama..
Psikolojik olarak annesi zannediyormuş minik arkadaş 🙂
Umarım...
Evde peluş da yok nasıl yapacaksam:)
Türü ne miniğin
Tekir
Hareketli olur yanına bi peluş koy derim tuvalet yapıyormuş gibi yaptırıp dene derim psikolojiden vur😂
Tamam teşekkür ederim
Merak ettim benim için miniği bi ısır 😂
Olmaz ya smdls
Yanağından bi ısır 😂
Yaw ben diyorum kakasını yattığı yere yapıyor sen diyorsun ısır:)
He şu an olmuyor doğru 😂😂 bende yapmam
😂😂
Dışkısını her seferinde kuma koy ve ona da koklat. İç güdüsel olarak onu görecektir, sabırlı olun bir süre sonra kuma yapması gerektiğini anlayacak ve gitmeye başlayacak
Ben de öyle yaptım ama henüz çok küçük olduğu için tamamen katı şeyler vermiyoruz bu yüzden bi tık sıvı bir dışkısı olduğundan dışkısını kuma koymak zor oluyor
Anlıyorum haklısın tabiki, sıvıda olsa o kokuyu kuma bulaştırmayı dene ve ayrıca önceden dışkısını yaptığı yerleri iyice temizle, koku kalacak olursa aynı yere tekrardan yapacaktır
Aynı yerlere yapmıyo ne zman gelirse o zman olduğu yere yapıyor. Sanırım annesi sadece küçük tuvaleti öğretmiş. Kakasını uyuduğu yere yapıyor kaçtır ve farklı yerlerde uyuyordu yaparken.
Eğitimsizlikten ziyade yavru ishalde olmuş olabilir
Bilmiyorum 😕 sıvı yediği için sıvı yapıyor sanmıştım
maalesef, Sıvı tüketiyor olsalarda dışkılarının katımsı olması gerekiyor. Durumu iyi gözlemleyin ve önlem alın
Püre gibi zaten tam sıvı değil
internette bununla ilgili videolar var. ben oradan arastirdim. tavsiye ederim