Gagasini hem onunla torpuler hemde kalsiyum eksikligini yiyerek karsilar. Kanaryalarada kalamar kemigi verilir. Birde dogal olmayan gagatasi vardir onuda kafesin bir kosesine asabilirsin.
Sen yinede kalamar kemigi kafeste tut istedigi zaman gider kemirir. Bazi kuslar tuhaf oluyor, kimi balli kraker delisi iken bazisi gaga bile degdirmiyor
Canlilarinda kendine ozel karekteri var sen gerekli olanlari yap kalamar kemigide olsun cani isterse gitsin kemirsin, tuy degisiminde gorurum ben onu 😉
Pek samimi olmayin bence tut dokumu zamani kuslar insani cileden cikariyor. Yemligin icine girip tum yemleri etrafa sacardi bende manyak bir tane hollanda varyeteri muhabbet kusu vardi este kabul etmezdi en sonunda uretimci birine verdim. Yemini suyunu temizligini eksik etme kalamar kemigide dursun ne halt ederse etsin yuz verme tuy dokumu bitene kadar
Yok ya ilk tüy dökümü o kadar agresif değil de önceden şarkı açıyodum dans ediyordu sabahları spiker gibi konuşuyordu falan şimdi boş boş salıncağında oturuyor neyseki ben de yemliğe girme falan olmadı
Bide ben olayi abartip hollanda ve Jumbo turlerden beslemeye basladim. Etrafi cok batirdiklari icin annem isyan edince hepsini uretimci arkadasima vermistim. Seninkisi konusup dans ediyorsa harikaymis, Evde cok durmadigim icin konusmalarina vesile olamamistim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gagasini hem onunla torpuler hemde kalsiyum eksikligini yiyerek karsilar. Kanaryalarada kalamar kemigi verilir. Birde dogal olmayan gagatasi vardir onuda kafesin bir kosesine asabilirsin.
Kalamar kemiğini kemirmiyorda o yüzden sordum
Kemirmesi iyidir, mesala ben tunekleri plastik degil dogal agac olandan kullanirdim, onlari bile kemirirdi.
İşte diğer her şeyi kemiriyor ama kalamar kemiğini yok kemirmiyor
Ben de ahşap kullanıyorum
Sen yinede kalamar kemigi kafeste tut istedigi zaman gider kemirir. Bazi kuslar tuhaf oluyor, kimi balli kraker delisi iken bazisi gaga bile degdirmiyor
Ben de boncuklarla falan oyuncak yaptım k. Kemiğinden de az çok ilgisini çekti yine
Canlilarinda kendine ozel karekteri var sen gerekli olanlari yap kalamar kemigide olsun cani isterse gitsin kemirsin, tuy degisiminde gorurum ben onu 😉
Şu anda tüy değiştiriyor zaten böyle hiç eğlenceli değil tatsız tuzsuz
Pek samimi olmayin bence tut dokumu zamani kuslar insani cileden cikariyor. Yemligin icine girip tum yemleri etrafa sacardi bende manyak bir tane hollanda varyeteri muhabbet kusu vardi este kabul etmezdi en sonunda uretimci birine verdim. Yemini suyunu temizligini eksik etme kalamar kemigide dursun ne halt ederse etsin yuz verme tuy dokumu bitene kadar
Yok ya ilk tüy dökümü o kadar agresif değil de önceden şarkı açıyodum dans ediyordu sabahları spiker gibi konuşuyordu falan şimdi boş boş salıncağında oturuyor neyseki ben de yemliğe girme falan olmadı
Bide ben olayi abartip hollanda ve Jumbo turlerden beslemeye basladim. Etrafi cok batirdiklari icin annem isyan edince hepsini uretimci arkadasima vermistim.
Seninkisi konusup dans ediyorsa harikaymis, Evde cok durmadigim icin konusmalarina vesile olamamistim
Bu aralar ben de pek ilgilenemiyorum ama bence o beni çok sevmiyor uzun bir süreden sonra beni görünce hiç heyecanlanmıyor bile
Benim kaçan kuş
A arkadaşımın kuşta buna benziyordu
Olabilir bu kuş mora yakın maviydi ama flaş onu farklı göstermiş. Karanlıkta flaşla çektim.
Ama belli oluyor arkadaşımın direkt koyu maviydi bunda bir tık daha morluklar falan var
Aynen öyle bak ya daha yeni yazıyor 😄😄😄😜😄😜😜
Ya benim bildirimler kafayı yedi arada girip kontrol ediyorum anca o zaman görüyorum
Bro bazen benim de başıma geliyor.
Aynen ya çok sinir bozucu
Haklısın bro. Sen çok cana yakın, dürüst, esprili, açık sözlü, iyi yürekli saygılı bir kızsın. :)
Teşekkür ederim:)
Rica ederim balım brom ;)
kalamar
II.. Şey güncellemeye bakabilirsin