Tavuk eti sosis salam veriyor yumurta da yiyor fakat karninin alti şişti tuvaletini yapamıyor. Napcagimi bilmiyorum süt anneye ihtiyacı var. Ankaradayız bize süt anne konusunda yardimci olursaniz cok seviniriz. Ölecek diye korkuyorum.

Tavuk eti sosis salam veriyor yumurta da yiyor fakat karninin alti şişti tuvaletini yapamıyor. Napcagimi bilmiyorum süt anneye ihtiyacı var. Ankaradayız bize süt anne konusunda yardimci olursaniz cok seviniriz. Ölecek diye korkuyorum.
Öncelikle su veya sütüne biraz zeytin yağı koy. şu an kucağından kaçacağını zannetmiyorum o yüzden kucağına alıp karnın arka tarafına doğru masaj yapabilirsin. Tavuk eti sosis salam yerine biraz daha sulu gıdalarla besle kedilerin yaş mamalarını arada ver.
Dışardaki kedilerin en büyük sorunu gözleri oluyor. Ne olur ne olmaz gözlerinin etrafını ılık suyla ıslattığın bir bezle mutlaka sil.
daha ufacık bence imkanın varsa 2-3 hafta baktıktan sonra bir petshop a verebilirsin. ya da bu süreçte internet siteleri var sahiplendirmek için oralara ilana koyabilirsin alanlar olacaktır mutlaka
Göbeğine masaj yapıp bağırsaklarını hareketlendirmen gerek. Yavrularda bunu normalde anne kedi yapar yalayarak. Oval şekilde aşırı bastırmadan yapman lazım. Yemek olarakta kısa bir süreliğine marketten yaş mama alıp verebilirsin. Sonra yavaş yavaş kuru mamaya geçersin.
Cevap
1Cevap
Pamuğu ılık suyla ıslat popo deliğine masaj yap onunla
Kızartma çiğ köfte pilav üstü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?