Elimi şöyle; severken karga gagasıyla vurdu elimin üstüne sweatimi geçirmiştim ama yinede böyle oldu bir sorun olur mu? Karganın ayağı bilezikliydi numaralı. Korkmalı mıyım bayağı yıkadım parfüm falan sıktım kolonya olmadığı için
Ya yok be, öyle kolay kuduz olunmuyor, olsa ben olurdum yani. Sokakta gördüğü bütün hayvanları neredeyse ağzına sokan insanım, bana Bi şey olmadıysa sana da olmaz ☺️
Hastanelik bir şey yok ya eğer semptom gösterirsem öyle giderim parfümünde mikrop kırma özelliği var içinde alkol türü şeyden barındırdığı için sen mesela bir kanayan bir yerine sık bakalım nasıl yanıyor
Ne parfüm ne de kolanya sürülür yaralara. Gazlı beze batikon sıkıp nazik hareketlerle silmen gerekiyordu yarayı. Böyle yaparak iyileşme süreni uzatmış olursun.
Sen kıllı kıllı yazıp küfür ederken edebin en üst seviyesindesin sanki vasıfsız seni , yürrrü annenden para isteyip cafelerde oturmaya git tek yapabildiğin o olur birde 101 oynamak hiç bir kızı hak etmeyen insanlarsınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ankara'da yavru bir saksağan bulmuştum elime alayım dedim ve büyük bir saksağan sürüsünün saldırısına uğradım. Resmen beni kevgire çevirdiler.
Çok geçmiş olsun yavru kuşlara dokunmamakta daha çok fayda var
Ne bileyim niyet iyiydi de anlamadı namussuzlar
Tabii kadınsan
https://www.youtube.com/embed/B2NA20EKYIokol tüylerini almayı unutmuşsun
MDSKĞİQWŞWPWĞWPW KOMİK SANIYOR KENDİNİ https://m.youtube.com/watch?v=J-A8PE2Gw4E
Bir şey olmaz yav, beni kirpi ısırmışlığı bile var.
Emin misin 😂😂
Ya yetişkin insansın, nolcak. Hemen yıkamışsın zaten.
İnşallah bir şey olmaz
Kuduz falan ondan korktum
Ya yok be, öyle kolay kuduz olunmuyor, olsa ben olurdum yani. Sokakta gördüğü bütün hayvanları neredeyse ağzına sokan insanım, bana Bi şey olmadıysa sana da olmaz ☺️
Tamamdır inşallah çok rahatlattınız içimi sağolun 🙏🏻
Parfüm sıkmak mı… daha neler duyacağız. Hastaneye git bir şey yapma kendin.
Hastanelik bir şey yok ya eğer semptom gösterirsem öyle giderim parfümünde mikrop kırma özelliği var içinde alkol türü şeyden barındırdığı için sen mesela bir kanayan bir yerine sık bakalım nasıl yanıyor
Ne parfüm ne de kolanya sürülür yaralara. Gazlı beze batikon sıkıp nazik hareketlerle silmen gerekiyordu yarayı. Böyle yaparak iyileşme süreni uzatmış olursun.
Tetanoz aşısı oldun mu peki
Kuduz aşısı vurdurmuştum 2020 ağustosta
Ne olur ne olmaz git bence. Gecikmeye gelmez bu iş.
Bugün gidicem sağlık ocağına bakalım
bisey olmaz yeni mi oldu
Yeni olduu
bi kendini gözlemle şişme kaşınma vs olursa bi gitmelisin
Derdin neydi ki kargayı sevmeye çalıştın? 😂
Tatlıydı ve çok uysaldı
Hani serçe, güvercin falan olsa anlarım; ama bence karga sevilecek bir kuş değildir. Çünkü biraz yırtıcı bir hayvandır.
Evet öyle ama ne yapayım kaçmayınca tutmak istedim
Anladım. Bir şey olacağını sanmıyorum, ama yine de şüpheleniyorsan bir sağlık ocağına görünmeni öneririm.
O kol erkek kolu gibi sen kadınmısın
o nası kargaymış küçücük şey etmiş
Ellerin çokmu killi
Yavru muydu?
Bence büyüktü
bir şey olmaz ama kargalara yaklaşma bence yavrusuna filan dokunursan saldırıya geçiyorlar.
Aynen yavruları sıkıntı
Bayağı saldırıya geçiyorlar.
Iyyy kıl
Aynen kardeşim aras kargo
Kılla Aras kargo arasında nasıl bir bağlantı var kdmdmdmdmdm
burada sağlık ile ilgili bir soru sorduğumda kılı nasıl bağlantı haline getiriyorsan öyle bir bağlantı var
Resimde görünüyor çünkü öğğğğqqqkk iğrenç yani
Yav kardeşim aynen ya sen evde yat dinlen biz senin yerine düşünürüz sen kendini yormasanda olur
bu erkek eli gibi ya
Değil bee bu kadar küçük mü elleriniz
Kıllı kıllı mk
Her kadın her kız elini kolunu almak zorunda mı siz gibi iğrenç erkekler için SİZ KENDİ KIÇINIZDAKİ KAPKARA KILLARA BAKIN !
Terbiyesiz
Sen kıllı kıllı yazıp küfür ederken edebin en üst seviyesindesin sanki vasıfsız seni , yürrrü annenden para isteyip cafelerde oturmaya git tek yapabildiğin o olur birde 101 oynamak hiç bir kızı hak etmeyen insanlarsınız
Deli