Evcil Hayvanlar Sizin de evinizde var mı böyle güzel ev arkadaşınız😍 ? yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 2 aylıktı aldığımda şimdi neredeyse 2 yaşına girecek 🌸❤️ Sizin de evinizde var mı böyle güzel ev arkadaşınız😍 ? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Yok maalesef 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Maşallah💖 benim muhabbet kuşum var 😁 1 0 Yorumla
Gümüş_Servi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Keşke Annem izin verseydi garezi var seviyorum alamıyorum cins kedi alsam pahalı bile acımam sen yokken dışarı atarım diyor😅😅 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 387 cevap paylaştı. Olnazmi hatta bir tane değil iki tane var bir kedim ve bir kukır cinsi yavru köpeğim var. 2 tane evladım vardı şimdi dört tane evladım oldu 😊 0 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yok ama ayrı bir eve çıkmak ve buna sahip olmak nasip olur inşallah. 0 0 Yorumla
Badgermole Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 3 tane var, 2 tanesini 1 aylıkken sahiplendim diğeri 2 yaşından beri kocaman oğluşum😌 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Henüz yok ama bir gün benimde minnak bir köpüşüm olacak inşallah ∝ 0 0 Yorumla
BirMutluedenAdam34 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Kedinin yeri sokak veya bahçe asla evde daimi beslemem 0 0 Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bende isterdim ama bakimi zor diyorlar 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 322 cevap paylaştı. Evet var ablası 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 315 cevap paylaştı. Kaplumbağa var 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,3b cevap paylaştı. 3 tane var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yok maalesef
Maşallah💖 benim muhabbet kuşum var 😁
Keşke Annem izin verseydi garezi var seviyorum alamıyorum cins kedi alsam pahalı bile acımam sen yokken dışarı atarım diyor😅😅
Olnazmi hatta bir tane değil iki tane var bir kedim ve bir kukır cinsi yavru köpeğim var. 2 tane evladım vardı şimdi dört tane evladım oldu 😊
Yok ama ayrı bir eve çıkmak ve buna sahip olmak nasip olur inşallah.
3 tane var, 2 tanesini 1 aylıkken sahiplendim diğeri 2 yaşından beri kocaman oğluşum😌
Henüz yok ama bir gün benimde minnak bir köpüşüm olacak inşallah ∝
Kedinin yeri sokak veya bahçe asla evde daimi beslemem
Bende isterdim ama bakimi zor diyorlar
Evet 2 tane var. İkisi de kocamanlar 😀
Var üçtane
Evet var ablası
Kaplumbağa var
Evet 3 sene oldu🥰
Maşallah çok iyi
3 tane var
Maşallah 🙂
Hayır yok