Hayvanat bahçeleri hakkında ne düşünüyorsun
Bence çok eğlenceliler
Benim için sorun değil
Hayvanlar kilitli, zavallı durumdalar
Hayvanat bahçeleri sıkıcıdır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayvanat bahçeleri hakkında ne düşünüyorsun
Bence eğlenceli hayvanları eziyet olarak görüyorlar ama yani sonuçta o hayvanlar orada bakılıyor yiyeceği veriliyor ihtiyacı gideriliyor bir yerde de çocukların hayvanları canlı olarak görmesi lazım e bu hayvanları tutup da normal doğada çocuklar göremez ki şimdi sen bir aslan'a çocuğun önüne nasıl götüreceksin mecburen hayvanat bahçesinde görmek zorunda yani bazı şeyleri de bu kadar duygusal düşünmek yerine mantıklı düşünmek gerekir.
Hayvanat bahçesi gibi işleyen hayvan hastaneleri açılmalı. Yani ziyaretçiler yine hayvanları parayla ziyaret etsin, gelirler hasta hayvanlara harcansın.
Hapishane. Doğal yaşam alanlarını işgal etmek yetmiyor, bir de sergilemek için tutsak ediliyorlar.
Vahşi hayata adapte olamayanlar ve hasta olanlar gibi bakıma muhtaç olanlar hariç orada isteği dışında tutulanlar da var ve öyle hayvanları bir yere kapatanları da bunu destekleyen empati yoksunlarını da kafese tıkıp aynı hayatı yaşatmak isterdim.
Cevap
18Cevap
Kapatılmaları lazım yazık çünkü hayvanların doğal yaşamından koparmak ve sırf eğlence için kafese kapatmak bu yüzden de gitmiyorum hiç bir şekilde
Hayvanları hapsediyorlar çok üzülüyorum çok küçükken annem götûrmüştü aslan vardı kafeste etrafında da bir sürü insan hayvan bi anda hepsinin üstüne işemişti smsjkejd
😃😃
kendimi parmaklıklar ardında düşününce insanların ne kadar zalim olduklarını görüyorum
hayvanlar doğanın bi parçasıdır bi show aracı değildirler
Açıkçası kilitli olmamaları lazım. Bazı hayvanların kilitli olması mecbur oluyor. Yapacak bir şey yok. Ama köpek veya kedilerin bir alana sıkıştırılmasi olmaz.
Şöyle bakalım dünyaya hayvanlar hakim ve biz onların yerine insanlar bahçesindeyiz!! Hayvanlar gelip bize kuru yemiş, pişmiş et sarma dolma mercimek çorbası veriyorlar?
Sırf insanların eğelencesi için hayvalara orada eziyet çektiriyorlar. Bence oraya kapatılması gereken kendileri.
Hayvanlar kilitli zavallı durumdalar bazı insanlar oraya konulmali
Hiç gitmedim. Hayvan istismarı olarak görüyorum.
"Parmaklıklar ardındakilerin masum olduğu tek hapishane" deri₥
kilitli olmalarından hoşlanmasam da eğlenceliler. :)
Yazık o hayvanlara özellikle sirk te oynatılanlara
Hayvanı çıkarıp insanı koysunlar. Hayvanlar eğlensin biraz da
Doğal yaşam alanından kopartılıp sergiliyorlar ve bundan para kazanıyorlar.. Çok üzücü bir durum..
Hem eğlenceli hem hapisane. Ama hayvanlar özgür haldeyken tehlikeli olanları saldırabilir veya panik yapıp kaçabilir ve insanlara tekrar göstermek için kilometrelerce yol gitmesi lazım. O zaman hiç olmasın derim.
Bence orada tutmaları yanlış onların yeri doğa ve özgürlük
Doğal yaşamı kısıtlanıyor
Bildiğin masum hayvanlar hapishanesi..
Hayvan hapishaneleri
Olmaması gereken bir şey
Olmasada olur
etik değil ama güzel
Hayvanların hepsi eğlenceli
İnsanlar eğlensin diye hayvanları hapsediyorlar
Hic bir hayvan öyle olmak istemez
Hoş bulmuyorum asla. Yani afrikadan aslan niye getiriliyor da kafeste tutuluyor bence üzücü
Çok afı bir durum ya çok üzülüyorum
hiö gitmedim bence hoş bir yer değil
Kapatılmalılar
Ben hiç doğru bulmuyorum
Eğlenceli
Eglecelidir
Yazık onlara
Tehlikeli yerler
evet
Çok sevimliler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?