Diğer kedilere hiç benzemiyor. Yaramazlık yapmıyor, etrafa zarar vermiyor, koltuk ve yatakların üzerine çıkmıyor… Sadece sinek gördü mü kovalıyor😅 bizim kedimiz neden diğer kedilere benzemiyor? Hep böyle masumca dolaşıyor veya oturuyor.

Diğer kedilere hiç benzemiyor. Yaramazlık yapmıyor, etrafa zarar vermiyor, koltuk ve yatakların üzerine çıkmıyor… Sadece sinek gördü mü kovalıyor😅 bizim kedimiz neden diğer kedilere benzemiyor? Hep böyle masumca dolaşıyor veya oturuyor.

Maaşallahı var kedinin, bu ne güzelliktir kurban olduğum?
Bence kediniz depresyonda o yüzden ilgilenmiyor hiçbir şeyle. Hem böylesine yorgun başka kediler de var. Sevmeye yeltenince kaçan, normalde hiç hareket etmeden yatıp duran. Yani böylesini ben gördü₥
Onu en iyi sen tanırsın yapısı böyle demek ki 😄 bazıları daha farklı oluyor diğerlerinden
Cevap
10Cevap
Çok şirin bir kedi ama :D :D şuna bak alıp yemelik :)
Cins olduğu için. Ama sıkıntı olmaz değerini bil😂 bizimki yerinde durmuyor. Her dakika peşinde koşuyorum.
Yumuşak huylu kedi demekki öylesi iyi olur bizdeki çok yaramaz halıya koltuğa tırmalıyor zarar veriyor
Cins kedilerin çoğu böyle hareketsiz oldukları için kilo almaya meyilliler bol bol hareket ettirip yorman lazım onu kilo almaması gerek sağlığı için şu an ki durumu hiç iyi gözükmüyor
Sen bizim kedimize şişko mu diyorsun 🥹zapzayıf o
Sisko demedim hareketsiz oldukları için kilo almaya meyilliler dedim ayrıca bu kadar zayıf olmasida iyi değil
Allahım güzelliğe bak ya 💙
Dişi ise daha sakin oluyorlar erkekler fena 😃
Evet bilerek dişi aldık😅 erkeğin ne gereği var
Kendini prenses sanıyor olabilir mi öyle duruyorda😂🤭
Hay maşaallah be ne kadar da tatlı bir kediymiş. Ev kedileri genelde böyle sakin oluyorlar.
Owww ne güzelsin sen🥺 maşallah. Hiç yaramaz görünmüyor gerçekten de
Kesin kız bu kdmdndnd
Yyaaa kedin çok tatlışş 😍💞
Has british gibi ama
Yerim onu 😄
Ayyy ne tatli bişey Yaa cinsi ne
Oyyy çok tatlı 😻 yerim ben onuu❤️
Ne güzel yün yumağı gibi
Ay güzelliğe bak, maşallah 😍
Kızgın gibi bakıyor çok şirin 😂
Kedinin güzelligi halis mi
Cins kedi mı