🧿Bu sevimli Rottweiler yavrularım tam 23 günlük oldular. Lakin isim bulamadım 3 kız 2 erkek olunca dolayısıyla 😊😊onlarla zaman geçirmek o kadar güzel ki.. Ve niceleri.. Sizde sever misiniz sevimli dostlarınızı 😊birisi huzur mu dedi 😊💙💙💙

🧿Bu sevimli Rottweiler yavrularım tam 23 günlük oldular. Lakin isim bulamadım 3 kız 2 erkek olunca dolayısıyla 😊😊onlarla zaman geçirmek o kadar güzel ki.. Ve niceleri.. Sizde sever misiniz sevimli dostlarınızı 😊birisi huzur mu dedi 😊💙💙💙
5 yavru...
3 kız...2 erkek... Sahiplendirmek, barındırmak. Hepsi de çok afacan olacağa benziyor.
Bi öneri olarak misal, yön isimlerine ne dersin, belki ilgini çeker.
Senin kâlbin nasıl derse tabi.
Köpekleri de en az kediler kadar çok severim. Uyurlarken izlemeye hiç doyamam o keyifleri muazzam..
Yakında yeni yavrularımda doğacak inşallah 😊
Yeni yavrular mı, Allah' ım kıyamam ben onlara 💝💝💝
Evet 😊😊teşekkür ederim mss catin annesi 🌹
😇🌹😻😻🌹😇
Bu cins köpeklerle alakalı zaten kafamda sorun yok.. Sorun bunları besleyenlerin kafa yapısında.
Şiddete meyilli yetiştirip. Ağızlıksız, tasma olmadan gezdiriyorlar. Milletin canını yaktırıyorlar bu canlara. Bu tür köpekleri besleyen kişilerde birtakım belge aranmalı. Ya bu nasıl olur bilmemde şart. Herkes sahiplenmemeli.
Benim içinde mi? Bu sevimlilere ben baktığım için sevgiyle 😊
Soruyu cevaplarken detayı tam okumadım... Senin onları en iyi şekilde yetiştireceğine ınanıyom sen o yazdıklarımı ustune alınmamalısın zaten. Benim kastetıgım kısıleri sen anladın.. Çok tatlılar yavruyken ama buyuyunce aynı seyı soyleyemıycem bıraz cekınıyorum ben bu tarz kopeklerden.. Tüyleri kadar ömürleri olsun güzel insan
Teşekkür ederim 😊maalesef ki haklısın normal yürüyüşe gittiğim zaman bile ağızlıksız doberman gezdirenleri görüyorum ve insan ister istemez tedirgin oluyor. umarım saldırgan tutumlar istisnasız birgün son bulur.
teşekkürler e. i. c için 🌷
Cins farketmeksizin çok seviyorum köpekleri bende bir dönem besledim fakat son yavrumdan sonra birdaha eve almayacam dedim aşırı bağlıyorlar kendilerini
Ayrıca benim yavruların adı pamuk ve duman dı yerel isimler kullanılması da her Zaman tavsiyemdir :)
Teşekkür ederim 😊😊pamuk bir zamanlar tavşanımın ismi olduğı için
Çook güzeller ve sanırım macar kafa bunlar 🖤 hepsinin tüyü kadar ömrü olsun
Teşekkür ederim abisi 😊1 ay sonra yeni sevimliler de eklenecek inşallah 😊🌹Sivas kangalı yavruları ile büyüyorlar 😊
Yenı derken hocam onlarla baş etmek zor olur bak. Haydut bu ırk 😂
6 kangal, 5 rotwailer, 3 şivava bir tane de Golden olunca:))
Çiftlik falan mı var hocam
Evet 😊Amcamla ortaklaşa çiftliği idare ediyoruz
Ooo çok çok iyi hocam. Keyifli cok keyıflı olay
Fazlasıyla önceden keçi ve kuzularım vardı yavrulara kıran girdiği için diğerlerini satmıştık. Şimdi şükür bu sevimliler yetiyor 😊
Baya baya doğa hayatı hayatım , sen yaşlanmazsın orada.
Teşekkür ederim insan mutlu olduğu yerde olunca sevimlilerle birlikte 😊Tam doğa hayatına ileride inşallah Yenimahallede'ki arsaya onay çıkarsa imar için.
Umarım çıkar ve istediğiniz gibi ilerler süreç hocam 😊
İnşallah, teşekkür ederim arkadaşım 😊
Rica ederim hocam ☺️
Cevap
9Cevap
Rotwailer yavrularını çok seviyorum ☺️ aslında tür ayırt etmeden her türlü köpek ve hayvanı seviyorum. gerçekten çıkar için değil gerçek sevgi ve dostluk için yanımızdılar ☺️
Kimisi arama kurtarma olarak sadık dostlar 😊
Ekranı yiyebiliyor muyuz 🥹 canım çektii olsa da yesem tipe bak yahu 😍 Bayılıyorum her köpeğe. Özellikle yavruları ayrı güzel 🥰 Adları Sia, Mai ve Asi olabilir hem ikiz gibi tipini yediklerim
Teşekkür ederiz ablası 😊1 ay süre içinde yeni yavrular doğacak inşAlllah 🌹🌹Bebeklerimin yeni gözleri açıldığı için
Ne güzel ya Nasip olur mu bana daa 😍 Böyle bir sürü köpüşüm olsa hepsine sarılıp uyusam.. terapi gibi bişi resmen Allah hayırlı uzun ömürler versin hepsine
Mevlam birgün nasip eder İnşAllah, Amin ecmain 😊🌹
Amin ecmain 💮
bunlar hem çok tatlılar hemde çok güzeller 😍
Teşekkür ederiz ablası 🌹🌹🌹
🌸
Yavruyken çok tatlılar ama büyüdükleri zaman tam bir canavar oluyorlar yine de çok severim ben
Yetiştirilmeyle alakalı tabi ki. Teşekkür ederim..
Severim ama korkarım. Kuzenlerin vardı bir tane tam bir yalamaydı. Sürekli yalardı.
Engel sorusundan buraya geldim 😊
😊Bazıları sevgi ile büyüttüğü için korkmamak lazım tabi ki tercih 😊Engelleyen engellesin siz kendinizden eminseniz 😊
Sorun orada emin değilim 😂
Bazıları haksız engelledi insan eminim. Değişikler.
Maalesef ki istisnalar hariç değişik insanlar çok. Olsun yine de eden ettiğini bulur misali.
Diğerlerini bilemem ama şu tuğlaya kafa koyanın adı Ezio olmalı bence 😄
Yeni gözleri açıldığı için abisi 😊😊
Çok tatlılar ama pitbull yavruları daha şirin bence 🤗🤗
Birde golden yavruları eklendi bu sevimlilere 😊
Maşallah sizde çok köpek var sanırım :)
Çiftliğimiz olunca 😊
Köpek gönderimi yapıyor musunuz peki ücretli?
Hayır. Hobi için besliyoruz 😊
Anladım gönderiyorsanız konuşurduk
Sizce en tatlı köpek yavrusu hangisi? ↗
Soruma gelirseniz sevinirim
sadece rottweiler değil köpeklere bayılırım cins fark etmeksizin.
Sivas kangalı yavrularımdan sonra 2'nci gözde olarak olunca 😊
X Æ A-12
X Æ A-13
X Æ A-14
X Æ A-15
X Æ A-16
Æ aş diye okunuyor
Teşekkür ederim:)
Rica ederim
Oyyu bu ne tontisler ya
😊😊Teşekkür ederiz ablası 😊
Severim tabi ki oyy.