Arkadaşlar neden? Onca yer varken neden bura? Sizce neden yani gerçekten?

Arkadaşlar neden? Onca yer varken neden bura? Sizce neden yani gerçekten?

Hayvanlarda tehtik algılama insanlara göre kat ve kat fazladır oranın şekli şemali ya da başka bir şeyi emin ol kendinin hiçbir umrunda değil sadece kedi orada uzanarak, yatarak, oturarak kendini güvende hissediyor bunu kedinin mama kabının yerini değiştirerek anlaya bilirsin kedi mama kabını alıp eski yediği yere götürecektir. Sadece kediye diğer yerlerin de onun için güvenli olduğunu öğretebilirsiniz.
Kedileri anlamak çok zor. Bizim evde her radyatörün önünde yatağı var o gelip bebek gibi kolunuza yatıp uyur. Bazı ön sezileri var bizim anlamadigimiz. Sonra bebek yatağı belki orada sevdiği bir koku var ya da bebeğin yanında olmak istiyor onu korumak istiyor biliyorsunuz dur kediler negatif enerjiyi kendileri toplayıp sonra toprağa bırakır bebekte oluşan negatif enerjiyi almak istiyordur. Kedi bu. Hiç karışma kesinlikle bir bildiği vardır
Cevap
10Cevap
Çünkü kıskanclık, cünkü şrfszlik :D
Şaka ya, evin bebesine yakın olmaya çalışıyo. kabilenin en küçük, en zayıf üyesini koruma güdüsü var. Siz yokken bebeyle baş başa bırakmamaya çalışın. Kendi yavrularını üzerlerine yatarak ısıtıyorlar ya, içgüdüsel olarak insan bebeklerinin de yüzüne yatabiliyorlar.
Yaa ısırıcam tipe bak😂😂🌺🥰
Kedilerde neden aramamak gerek benimkide koltuğun altına yatmış o kadar ye varken 😄
Yaa ne tatlı kendilerine sevdikleri yeri buluyorlar
Dolap vs 😂
çünkü o bir bebek ve yatacağı yer olarak bebeğin beşiğini kendine hak görüyor :D
Hayvanlarda çocuk gibiler bendede horoz var sürekli kopmuyor benden
Hem cins hem de traş edilmiş 🤦🏻♂️
Bir başkası da cins kedi almamın sebebini sordu, aynı cevabı verdim. Aklımda cins kedi sahiplenme gibi bir fikir yoktu. Tesadüfen gördüm ve çok sevdim, o zaman yavruydu. Dayanamadım ve aldım. Tıraş ettirme sebebim de deri hastalığı olmasıydı. Mantar, tüy çıkmama, ve dökülme gibi problemleri vardı. Tıraş ettirip ilaç kullanmaya başladım veteriner önerisiyle.
1. Kediyi veterinerden kurtardıysanız tabi ki cins olması sorun değil.
2. Deri hastalığından dolayı traş edilmesi şart olmuşsa traş olması sorun değil.
3. Toplumumuzda çok fazla bilinçsiz insan olduğu için böyle kediler görünce çıldırıyorum ama bu mecburi bir durumdur kusura bakmayın.
Yatakta bebek kokusu olduğu içindir.
Kedi sonuçta bu kadar sorgulamayın.
Ağlama krizlerini çözdünüzmü
Çünkü o bir bebeeeeeeek:)
Lan tipe bak, suratını saatlerce mıncıklamalık
Seviyordur yatak rahatdir
Bebeği kıskanıyor olabilir
Ay yerim yeriiim bu nasıl bi tatlılıııkkk 😻😻
Neden cins kedi?
Bilmem. Daha önce çok sokak kedisi baktık ailemle ve maalesef taşınma, atanma gibi nedenlerden dolayı evde bakamadım hiç. Daha sonra balığıma yem almak için girdiğim yerde Karamel'i gördüm. Bi kafese koymuşlardı, ufacıktı. Deli gibi gelenlere miyavlıyordu. Gördüğüm an aşık oldum ona. Yani bu şekilde başladı. Özel bir sebebi yok. Sadece tesadüf...
Keyfi öyle istemis
Cok güzel sjsjdjdj
Tam ısırmalıkkkkk
Ay çok tatlı maşallah
oda bebek sayılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?