Evcil Hayvanlar Hangi evcil hayvanı besliyorsunuz? Gizem_3434 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Kedi Köpek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi evcil hayvanı besliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Beslemiyorum maalesef ama rakun beslemeyi çok isterdim her zaman hayalim de ki hayvan bir de köpek beslemek çok isterdim 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 316 cevap paylaştı. Kedi besliyorum. Köpekleri eve uygun görmüyorum. 1 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Pıstığım var o yetiyor, minik ama sevgisi çok başka.🥲🕊️🫶 0 0 Yorumla
Eladerler Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 30% +1 yıl Evime girmeyen hayvan kalmadı kedi köpek martı papağan güvercin hamster dahasıda vardır cksöcmlsöc 1 4 Yorumla Gizem_3434 +1 yıl hahahahhaa :) Yorumla Hz_Joker +1 yıl Bi ihtimal öküz diycem de evlerden ırak :D Yorumla Gizem_3434 +1 yıl @Hz_Joker yaaa :) Yorumla Hz_Joker +1 yıl Efendim @Gizem_3434 hanım, buyrun :) Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl şu an nenemin evinin bahçesinde kediler var onlarla ara sıra ilgileniyor uz 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 763 cevap paylaştı. En son amerıkan staff vardı öldü. Şimdi pek evcil olmasa da kendımı beslıyorum 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 352 cevap paylaştı. Evde bir tane kedi besliyorum. Dışarıda yani sokakta 15 tane kedi besliyorum. 0 0 Yorumla
miriiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl 2 kedim 1 papağınım var dışarrda 6 kediye bakıyor ailem 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Köpeklerim, kedim, tavuklarım, kazlarım, horozum, keçilerim 0 2 Yorumla asityla3545 +1 yıl hayal ettiğim hayat Yorumla çoktaumurumda +1 yıl @asityla3545 Her sabah ter temiz bir ormana sırtını yaslanmış yaylada dinlenmiş uyanmak cabası Yorumla
Bibarduckscoffee Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sultan papağanı, kesinlikle tavsiye ediyorum. Ağır bir psikolojik imtihan 😂 0 0 Yorumla
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Agzini yüzünü yediğim köpüşüm var bir tane 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 384 cevap paylaştı. Kuşlar şu an seni linç edecek 0 0 Yorumla
huwboy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kedi de pek beslemek istemiyorum artık puh 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Geçmişte köpek balık besledim şu an kedicik var. 0 0 Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Kendimi 1 2 Yorumla Gizem_3434 +1 yıl :) Yorumla xyzabc1234 +1 yıl Hoşuna mı gitti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Beslemiyorum maalesef ama rakun beslemeyi çok isterdim her zaman hayalim de ki hayvan bir de köpek beslemek çok isterdim
Kedi besliyorum. Köpekleri eve uygun görmüyorum.
Pıstığım var o yetiyor, minik ama sevgisi çok başka.🥲🕊️🫶
Evime girmeyen hayvan kalmadı kedi köpek martı papağan güvercin hamster dahasıda vardır cksöcmlsöc
hahahahhaa :)
Bi ihtimal öküz diycem de evlerden ırak :D
@Hz_Joker yaaa :)
Efendim @Gizem_3434 hanım, buyrun :)
Boncuk reis :D
şu an nenemin evinin bahçesinde kediler var onlarla ara sıra ilgileniyor uz
En son amerıkan staff vardı öldü. Şimdi pek evcil olmasa da kendımı beslıyorum
Evde bir tane kedi besliyorum. Dışarıda yani sokakta 15 tane kedi besliyorum.
2 kedim 1 papağınım var dışarrda 6 kediye bakıyor ailem
Köpeklerim, kedim, tavuklarım, kazlarım, horozum, keçilerim
hayal ettiğim hayat
@asityla3545 Her sabah ter temiz bir ormana sırtını yaslanmış yaylada dinlenmiş uyanmak cabası
Muhabbet kuşu adıda servet :D
Kuş besliyorum, papağanım var...
3 muhabbet bir tavşan
kedim var canımdan çok sevdiğim
Sultan papağanı, kesinlikle tavsiye ediyorum. Ağır bir psikolojik imtihan 😂
Yakaladığım her hayvanı beslerim
Agzini yüzünü yediğim köpüşüm var bir tane
Kuşlar şu an seni linç edecek
Kedi de pek beslemek istemiyorum artık puh
Geçmişte köpek balık besledim şu an kedicik var.
Kendimi
:)
Hoşuna mı gitti
Köpeğim var
Kedi besliyorum.
kedi sewerim sizde kedi gibiyseniz sizide
Boo isterdim ama :) ya da jako
Resimdeki kedi adı Mars o bir bey efendi
Köpke
Kedi :)
Davşan
Kedi besledim