AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
koskaca adamın cizilmedik yeri kalmadığını biliyorum, bir zıplama ne ki😏 istese öldürür o manyaklar tersleri olmasın dhdbdh
kedilerde anlık basınç çok yüksek olabilir. kemiğini kırmaz ya da morartmaz ama merak etme. kedinin gücü genelde ağırlığı kadardır (tırnak harici)
görünüşten anlamak için bilek kalınlığına bakabilirsin
(çok beyaz tenlisin senden kaynaklıymış)
tırnakları çok güçlü evet noldu kızdırdınmı hayvanı 😂
Elde etmek istediğini alacak kadar güçlüdür. Kendimden biliyorum 😄
Ataları aslan bu hayvanların sen düşün işte :D pantolona rağmen izini bırakıyor bazen bende de
Kedin mi var?😊😇
Keşke olsa yaramı deştin şimdi bak :-( üniversite kedilerle doluydu bizim. Kütüphanede filan hep kucağımda uyurlardı. Çok istiyorum ama. Senin var mı?
Ama ne? Aile evindekiler mi istemiyor? Benim annemler maalesef. Baktığım, besledim, yer yaptım, bir sürü yavru büyüttüm, iki üç tanesini doğurttum ama annem hep ben evden uzaklardayken bir yerlere verip durdu. Evde de bakmıyordum bahçe de bakıyordum ama ne yaparsın aile evi olunca onların kurallarına boyun eğiyorsun. Sadece iki tane çok güzel kedi için vicdan azabı çekiyorum çünkü onlar evcil kediydi kışın odunluğumuzda kalıyordu, gece sokağa çıkıp köpek tarafından arka kısmı felç oldu öldü. Onun acısını yaşayamadan annem diğerlerini de başka yerlere bırakırlarsa onlar için daha iyi olur dediğinde hayır demedim çünkü onlarında o şekilde olmasını isteyemezdim kabul ettim. Hala vicdan azabımı susturamıyorum. Baktığım başka yavru kediler de soğukta hastalanıp öldü. Bilmiyorum benim bu konu da ki tecrübelerim sevgiden çok acı oldu.
Evet evdekiler sorun ediyor. Bir de papağan var ondan pek cesaret edemiyorum yer diye 😄 ya bu arada senin deneyimlere çok kötüymüş. Çok üzüldüm. Ama senin elinde olan bir şey değilmiş sonuçta. O yüzden vicdan azabı çekme hiç. İlerde yeni kediler edinerek bunu atlatırsın belki he?
Evimi ayırınca ilk işim kedi sahiplenmek olucak benim 😄
Ben onun da düşünü kurdum biliyor musun? Benim ki ne der bilmiyorum ama eve kedi köpek yavru maymun uçan sincap balık kuş evde yaşan her türlü evcili almayı planlıyorum. Zaten erkekle evlenince beleşten bir öküz almış oluyorsun, diğerlerini de eklersek oldu mu sana zootopia 😂😂😂😂😅
Puhahaha bize taş atmadan cümleyi bitirsen olmaz dimi hain insan 😂😂 ya yalnız maymun çok güzel olmaz mı ya 😍 ahaha onların cepçi olanları çok komik bobin mi diyolar ne. Bi de husky cinsi bi köpek... Hayvanat bahçesi fikri güzel bak. Ama herkes kabul etmez 😄
Şu altına bez takılanlar yavru mu yoksa cinsi mi öyle bilmiyorum. Kedilerle hemen hemen aynı boyuttalar ve hep görüyorum kanka gibi takılıyorlar bayılıyorum. Evde büyüyüp kocaman olup beni ter edecek iki tane çocuğum olacağına biri kedi biri maymun iki yavrum olsun daha iyi. Onlar hep bebek kalıyor.
Heh onları diyorum işte. Cinsi o onların. Örümcek cinsi mi diyolar ne. Aşırı tatlı bişey Instagram keşfet paso onlarla dolu benim 😄 galiba aynı kafadayız bu arada 😂 bu yeni nesil zaten bizi kapı önüne sjdje bebekler de sevimli ama. Bazen baba olasım geliyor
Bizim ünlüler gibi parayı bastığın çocuklardan yapabilirsin. Ne de olsa çocuklarıda para gibi embriyo bankalarında tutmuyorlar mı? Ben öyle sıradan anne olmak istemiyorum sadece bir kez getiriyim istiyorum o da üçüzler olsun istiyorum ama bunun mümkünatı biraz zor olduğu için hüsrana uğramadan bu düşüncelerden vazgeçiyorum. Hepsi iyi olsun, tek olsun, benim olsun. Abi-abla olmasın, kardeş olsun büyük-küçük, saygı mertebesi olmasın eşit olsun.
Sende inceden bi sosyalist ruh sezdim yalnız. Hepsi eşit olsun ayrım olmasın falan 😂 çok sıradışısın ama bu yönüne bayıldım. Ben 1 tane istiyorum sanırım. Ya bu arada soru sahibine çok bildirim gidiyor istersen mesaj at öyle konuşalım. Konu gene buraya geldi yalnız...
Hesap yeni ya atamıyorum :(
Kediye göre değişir. 28 yaşında falansa çok güçlü olama. d
bayım 28 yıl yaşayan kedi yok rekor 26 zaten
Ok
Knk kedilerden uzak dur 😂😂
insanı öldüremez ama fena yaralarlar
Öpeyim de geçsin khbgff