A101 kartım var da kedi maması alıp dağıtmak istiyorum.
Friskes kedi maması var ondan mı almalıyım yoksa yaş mama mı almalıyım? Hangisi daha sağlıklı olur.
A101 kartım var da kedi maması alıp dağıtmak istiyorum.
Friskes kedi maması var ondan mı almalıyım yoksa yaş mama mı almalıyım? Hangisi daha sağlıklı olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kuru mama her zaman daha iyidir sokak hayvanları için. Yaş mama kedi ve köpekleri fazla susatır.
Friskes kuru mama nasıl peki? Almalı mıyım
Düşük segment mamadır. Günü geçirmelerini sağlar karınları doyar ama besleyicilik açısından çok iyi olduğu söylenemez. Ama kediler açsa daha çok üşürler. Mama tok tutacağı için vücut sıcaklıkları da artar
Çok teşekkür ederim. Hemen alayım o zaman <3
Rica ederim. Kilosu ne kadar olmuş?
Kilosu 86 TL'ye denk geliyor. 1,5 kilo olarak satılıyor, 130 TL
İşine karışmak gibi olmasın da bi petshop bul mahallende pro performans diye bir mama var kilosu 80 lira. Düzgün bir işletmeyse sokak hayvanı besleyeceğin için indirim de yapar. En azından besin değeri yüksek daha kaliteli bir mama yemiş olur kediler. O mama için 86 çok gibi yaa.
Yok asla. Aksine iyi ki yazıyorsun, çok minnettarım. O zaman senin dediğin gibi yapayım. Yarın gidip ondan alayım.
Hangisi daha sağlıklıysa ondan almak en mantıklısı:))
Ya nerde yaşadığını bilmiyorum ama biz mesela sokak hayavanları için klasik mito micho lumos satıyoruz tek fiyat bunlar 50 lira kar amacı gütmeden satıyoruz sokak hayvanları doysun diye çok sağlıklı mı değil doyurucu işte proteini az minerali az ama aç kalmazlar diye sokk beslemesi yapanlar onlardan alıyo bizde pro performans orta segmentin bi tık üstü diye geçer 90 lira ama en azından içinde %50dan fazla protein ve mineral var. Sokak beslemesi için alana indirim yapıyoruz. Gittiğin yer gerçekten hayvanları seven bir yerse eğer yardımcı olur
Nerde sattığınızı sorabilir miyim sakıncası yoksa? Yakınsak gelip almak isterim. Olmadı yakındaki petshoplara danışırım. Hayvan sever birisi vardır belki
Ben antalyada yaşıyorum
Ben İstanbul ya. Kısmet değilmiş:)) bı araştırma yapayım da indirim yapabilecek biri var ise orayı tercih edeyim
İnstagramdan bakarsan az biraz bilgi sahibi olursun haklarında. Düzgün bir yer bulursun umarım. Sokak hayvanları için aldığını belirt yeter zaten : )
Bakalım :)) umarım bulurum.
Yardımın ve sohbetin için çok teşekkür ederimm. Sen olmasan düşük kalite mama alabilirdim<3
Rica ederim. Yeter ki onlar doysun : )
Benim sokak kedilerime yardım etmeye ne dersin? :D
Keşke durumum iyi olsa da edebilsem. Bizim burada da çok kedi var. Bunların karnını doyurmak istiyorum. Çok özür dilerim
Ya ne özrü, senin gibilere minnettarım. Keşke herkes önce çevresindeki hayvanları beslese emin ol aç sokak hayvanı kalmaz.
Çok teşekkür ederim. Onca parayı boşa harcamak veya yemek artıklarını çöpe atmak yerine canlılar ile paylaşsalar keşke. Kişi için bir anlam ifade etmese bile sokaktaki canlar için çok anlamlı bir şey