Kedim yeni doğum yaptı. İlk iki yavru oldu sonra birtane daha oldu. Benim bahsedeceğim galiba en küçüğü. Bugün yavru kedinin bağırmalarına koştum. Diğer iki yavrunun arasında kalmış çırpınıyodu adeta. Kollarında ilk kez farkettim dümdüz duruyor kullanamıyor kollarını. Bacaklarıyla hareket ediyor. Masaj falan yapsam geçer mi? Nasıl masaj yapmalıyım? Bu durum düzeltilebilir mi? Önerilerinize ihtiyacım var.
Güncellemeler
+1 yıl
Öldü. Veteriner hicbişey yapmadı. Sizler gerektiğinde doğru hekimi bulun lütfen.
Yeni doğan yavru kedilerimden birini ön ayaklarını kullanamıyor. Veterinere götürsem mi?
hemen veterinerin yolunu tutman en iyisi. Masajla ya da başka yöntemlerle geçmez bu durum, ciddi bir tıbbi müdahale gerektirebilir. Veterinerin yaptığı muayene ve tedavi yöntemleriyle en doğru çözümü bulabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hemen veterinerin yolunu tutman en iyisi. Masajla ya da başka yöntemlerle geçmez bu durum, ciddi bir tıbbi müdahale gerektirebilir. Veterinerin yaptığı muayene ve tedavi yöntemleriyle en doğru çözümü bulabilirsin.
Bence bir kliniğe götür, biz detaylı bilemeyiz ne olduğunu.
Veterinere götür