6 aylık Mısır Şivavası cinsi bir dişi köpeğimiz var. Ona haşlanmış katı yumurta yedirmek istiyorum. Bir zararı olur mu?
Siz köpeğinize yumurta yediriyor musunuz?
6 aylık Mısır Şivavası cinsi bir dişi köpeğimiz var. Ona haşlanmış katı yumurta yedirmek istiyorum. Bir zararı olur mu?
Siz köpeğinize yumurta yediriyor musunuz?
Pişmiş yumurtalar köpeğiniz için besleyici bir ödül olsa da çiğ yumurtalar tehlikeli olabilir. Çiğ yumurta, insanlarda olduğu gibi köpekleri de salmonella gibi zararlı bakterilere maruz bırakabilir ve bu, evcil hayvan sahiplerine (özellikle bağışıklık sistemi zayıf olanlara) bulaşabilir. ama pişirerek verebilirsiniz köpeğinize evde pişirilmiş yumurta verirken de ölçülü davranmak önemlidir. Son derece sağlıklı gıdalar olsa da köpeğinizin çok fazla yumurta yemesi ve bunun sık sık olması obez olmasına neden olabilir
Günde 1 haşlanmış katı yumurta yese olur mu? Her gün?
Eğer küçük hassas köpek ise bence her gün vermeyin. ama haftada bir kaç gün yiyebilir. mama almanız daha doğru olur aslında ama bütçeniz yoksa yumurta da olur ekmek de verebilirsiniz
Mama pek yemiyor. Hele çipura ve yumurtayı yedikten sonra mama hiç istemiyor 😂
Pişmiş çipura verdik sabah kılçıksız, biraz
Biraz da makarna yedi. Makarna sence zararlı olur mu köpeğe? Glutrn var ya makarnada 😢
Gluten*
Yani o kadar bilgim yok ama ben köpeğime makarna verirdim sorun olmazdı zaten köpekler insanların yediklerini yiyebilir diye biliyorum. ama siz yine de fırsatınz varsa bir veterine danışın.
Teşekkür ederim 🙂🌸
Rica ederim :) 🌸 köpek de ağzının tadını biliyor demek ki 😂
Ben yediriyorum sıkıntı olmuyor
Sizin köpeğiniz hangi ırk/cins?
Bizimki küçük hassas köpeklerden
Başka neler yedirebilirim?
Geçmiş olsun 💐
https://www.hizliresim.com/8apmpjm
Bizim kız ❤️💕
Cevap
4Cevap
benim köpeklerim ne bulursa yiyor sizinkini bilemem