Karşıdan karşıya bakışıyoruz. Her an üzerime atlayacak gibi 😳Bana değmeden evime gitsem çok muhteşem olacak 😬

Karşıdan karşıya bakışıyoruz. Her an üzerime atlayacak gibi 😳Bana değmeden evime gitsem çok muhteşem olacak 😬

Abla çok şirin kedi 🐱 bende kedileri çok seviyorum aslında tüm hayvanları seviyorum ayrım yapmıyorum hiç bir zaman. köpekler ve rakunlar benim en sevdiklerim. ama sokak da da ne zaman kedi görsem mama ve su veriyorum onları seviyorum, bazen de peşlerime takılıyorlar takip ediyorlar. çünkü çok masum canlılar ve gözlerinde bile masumluk akabiliyor :)
Bana hiç şirin gelmedi 😬
Yaygın görüşe göre, tüm fobiler gibi kedi korkusunun da kökeni evrimseldir. Sigmund Freud’un iddia ettiği gibi sadece çocukluk çağında yaşanan olaylar tek başına bir neden sayılmamalıdır. Fobiler arasında sık rastlanan Zoofobi yani hayvanlara duyulan korku, özellikle tüylü, dişli ve kuyruklu hayvanlara karşı yaygındır. Bunun nedeni tarih boyunca bütün memelileri en çok öldürenler bu tür hayvanlardır. İşin arkaik yani evrimin ilk zamanlarından beri insan genlerine işleyen taraf nedeniyle insanların doğuştan korkulara karşı kodlu olduğu iddia edilebilir.[1][2]Kedi korkusunun nedenleri, kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlarda özellikle çocukluk çağında yaşanan travmalar, yetiştirilme, genetik kodları aktif hale getirip büyütebilir. Freudyen yaklaşımda, özellikle ebeveynlerden en az biri ürkütücü ise, çocuk ondan çok çektiyse, bu öfke ve korku bastırılıp bir hayvan ile sembolleştirilebilir. Bazı insanlar bunu özellikle kedilerde sembolleştirirler. Bu tür vakalarda kedi korkusunun aslında baba veya anne ile sorun yaşayanlarda ortaya çıktığı görülebilir.[1]
Kedi doğasına uygun tepki vermiş. Rızkının peşinde.
Ee o kuşun da solucan görse ve aç olsa onu yiyecekti. Hayvanları ayırmak ırkçılıktır :)
Çok acayip hayvanlar çok severim napacakları belli olmuyor 😂
yaaaaa ama neden 🥺 gerçi zaten sevdirmiyorlar bi sevdirse iki pati atıyor 😂 sağı solu belli değil onların.
Ooo o zaman çok şanslısın bazısı bacaklarına yapışıyor 😂korkuyor musunuz acaba yoksa sevmiyor musunuz
Korkudan çok sevmiyorum. Ben liseye giderken muhabbet kuşum vardı. Bide ben ona konuşmayı öğretmiştim. Bir güzel öğrettiğim kelimelerden cümle kuruyordu ama bil bakalım ne oldu 🤦♀️biz evde yokken kapı açık kalmış sokak kedisi yemiş 😠😭😭o günden beri sevmem. Dokunamam içim bir hoş olur. Korkmakta değil bana değdiği an içim bir hoş oluyor 😬😬
😱😱 anladım şimdi sebebini🥺 çok üzücü 😔benimde kuşum var kedi yese bende pişirir onu yerdim🙄
Beni görünce kaçtı yakalasaydım nolurdu o an bilmiyorum. Çünkü eve bir girdim mutfak kapısı düz ayak ordan girmiş. Oda da halılar katlanmış hayvanı kafesiyle birlikte mutfağa kadar sürüklemiş mutfak dolapları kan içinde. Sadece küçük bir parçası kalmış. Yıllar geçti hala gözümün önünden gitmiyor. Günlerce ağladım hasta oldum üzüntüden 😭o yüzden sevmiyorum 😬
halılar... kafes... kan.. korku filmi gibi 😱 o kedi, kedi değil teröristmiş 🥺nasıl aç kaldıysa o kedi psikopata bağlamış 🙄
Sevmek ne kelime yiyerim onları ben :D Keyifli geceler..
ahaha :D ya sevimli olmaz olur mu ya ben onu yerim kıyamam iyi yapıyor kızmakla 🤣
😂😂 valla kedinin yerinde olsam neler yapardım sana da dua et değilim 😜😂
Teşekkürler yavrum 😄❣️🥂
Cevap
46Cevap
Yeah
My Name Is Atom

Şu tatlı masumluğa bak yia Maşallah 😻 kediler sevilmez mi çok seviyorum bunlar benim sevdiğim masum güzellikler

Pekkk tatlılarrr yaaaa 😍😍💙
Yaa ben bayılıyorum kedilere ölüyorum onlara. 🐈⬛🐈 tane de bende var. 😁 Bu foto da ki çok şeker. Grimsi hemde 😍
Hemen kaç üstüne zıplamadan 😂
Evet bazıları sevmiyor. Çok acayip bişey.
Evet farkettim. Hiç anne olmadığım için kediyi evladım gibi görüyorum belki bu yüzden.
Belki. Kediden kurtulabildin mi? Sonuç ne oldu? Merak ettim. 😁
Çok güldüm. 😂😂
Ya o da sana bakıyor üzerime atlar mı diye 😃 çok şirin bir kedicik yanımda olmalıydı 😬 🐈⬛
😂😂 Bunu kedi ile konuşmak gerekir
Ne güzel bir kediymiş o cinsiyeti ne kız mı erkek mi
Çok seker buu çok mu hareket ediyorsun acaba avcı moduna geçmiş
Aşığız aşıkkk. Saldırgan kedilerin bile bahçemize yavrularını getirmesi beslememiz için miyavlamaları mest ediyorr. Onlarda bize aşık ama çaktırmıyorlar sjdjdj
Evet severim 6 tane evde, 1 iş yerimde, 3 tane sokakta baktığım kedilerim var ama sokaktakilerden biri kayıp 1 haftadır gelmiyor hiç ne oldu bilmiyorum. Umarım iyidir ve yine gelir
Kedileri çok severim hatta besliyorum bir tane korkulacak bir şey yok emin ol sadece seni koklamasına izin ver bir şey yapmaz
Ohoo ben orada olsam çoktan kucağıma atmışım.
Ortamda kedi olunca dokunmadan durma sürem 5 dk. Oda ürkmesin diye djdjjd
Ölürüm ölür. Şuncacık hayvandan nasıl korkuyorsunuz anlamıyorum sanki aslan😂
Hemde çok benimde var sarı bir kedim.. Huzur verici.
ben bayılırım kedilere küçükken vardı kedim. çok tatlı oluyorlar
Bana 1 metreden fazla yaklaşmadığı sürece her hayvanı severim
Uzaktan severim, ama bana dokunursa kafayı yerim; çünkü hayvanlara dokunma fobim var.
Severim de hayvan oldugu için. Öyle aman aman bi hukukum olan hayvan değil
Kedileri seçiyorum. Her kediyi sevemiyorum. Ben daha ziyade köpekçiyim.
sevmek ne kelime :) aşık olurum ki iki tane kızıma aşığım
Sevilmez mi o ballılar, sokakta görüp sevmediğim yok, aşığım 💕
En sevdiğim hayvan kedidir. Aşırı severim kedileri.
Evet çok severim. İçim gidiyor kedilere ve köpeklere

Kedileri hic sevmem köpek severim
Benim kediye çok benziyor sorunun cevabı ise evet severim hemde çok 🐾
Sadece bazı kedicikleri severim.
Evettt, çılgın ve samimi buluyorum kedileri.
Çok seviyorum aşırı aşrı seviyorum..
ben bütün hayvanları severim
Kendileriyle aramiz iyi değil
Severim.. hayvanları çok severim
Severim ama eve almam kuşum korkuyor
köpekler kadar olmasa da severim..
Uysal olanlarını. Kendi kedimize aşığım sadece.
Evet kedileri severim ve bakıyorum da
Kedileri insanlar dan daha çok seviyorum
kedileri seviyorum :)
ama uzaktan
yavruları çok şirin...
Evet biraz çılgınlar o yönlerini seviyorum 😅
Şunun tatlılığna bakıpta sevmeyen de ne bileyim...
Kedim olmadan yaşayamam valla :D
çocuk bunlar yaw severim
Pek aram yok kedilerle.
Severim. Nasıl bakıyor o öyle 😃
Kedi kadın severim..
Büyük kedileri daha çok seviyorum..
Tüylü olan hayvanlara alerjim var dokunamıyorum
Var evde bi cins ya sabah akşam yatıyor...
Şu kediyi bana gönder ya seveyim
Çok severim bakışı çok komik 😁
Evet çok duygusal ve akıllı varliklar
evet 2 kedim var
Ebet severim ve beslemekte olduğum 3 kedim var
Bayılırımmmm😹
Çok severiz kingtir kendileri 👉👑
Severim.
Severim kedileri ☺️
Aşığım 😍
Anamm ne tatlış yaa
Severim