AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Antrasit renginde olan çok hoş
O hangisi ya ilk defa duyuyorum öyle renk 😂
2. olan 😂 en sevdiğim renklerdendir antrasit 😂
Tavşan kulaklı olan işte ya 😂
Narşist renk ne 🤣
Ne😂😂
Valla benim için gri rengi ya 😂
Tamam olabilir problem değil 😂😂😂
Oje sürdüğünüzden sizin için tüm renkler farklı 😂
Oje ile alakalı değil sadece yapısal olarak detaycı yaratıklarız😂
Biz gayet düz yaratığız odun 🪵 😂
Yani aranızda fazla düzleri de var ama detaycı erkeklerle de tanışmışlığım oldu o nedenle pek bir şey diyemeyeceğim fakat bizim kadar kapsamlı düşünmediğiniz bir gerçek 😂
Evet ya siz bi 10 adım ileriyi düşünüyorsunuz 😂
Biriyle çıkmaya yeni başlamışken gelinlik bakanı gördüm
O on adım ilerisi değil ya o kaptırıp gitme durumu 😂😂
Ama o kadın gelinliğe bakarken gerçekten on adım ilerisini düşünmüşse o gelinliğe boşuna bakmıyordur o adamla önünde sonunda evlenir 😂
Yok ya 1 hafta sonra ayrıldı 😂
İşte o vatandaş kaptırıp gitmiş 😂😂😂
Ama ben tanıştığı ilk günün sonunda bu çocukla evleneceğim deyip bütün planlarını yapıp gelinliğini dahi seçtikten sonra evlenen kadınlar gördüm 😂😂
Ama çok korkutucusunuz ya 😂
Yok ya erkek cinsi olarak sizin daha korkutucu olduğunuzu düşünüyorum 😂😂
Neden ya bence biz çok masumuz 😂
Kadınlara karşı mı çok özür dilerim ama erkekler olarak kadınlara karşı asla masum bir pozisyonunuz yok dünya tarihinde özellikle 😊
Düz düşünmenin yanı sıra vahşi yanınız insanlık tarihi boyunca kadınlara çok çektirdi ne yazık ki
Valla tarihte bile hep savaşlar sizin yüzünüzden çıkmış 😂
Kocayı doldurup doldurup salarsanız
Roma kadın yüzünden yıkıldı 😂
Tarihte her Savaş bir kadından dolayı çıkmamıştır en bileklik örneklerinden bir tanesi Truva savaşı onun dışında kanıtlı belgeli hiçbir Savaş bir kadından dolayı çıkmamıştır.
Bilindik*
Kocayı doldurup doldurup salmak konusunda söyleyeceğim şey şu bir cinsiyet diğerinden daha zeki ise çok kolay manipüle olabilir ya da bir insan diğerinden daha zeki ise daha az zeki olan daha kolay yönetilir
Ayrıca kadınların sistematik olarak gördüğü zulmün karşılığında bu verdiğin örnek kanıtlı belgeli olmamasına rağmen oldukça saçma kanıtlı olsaydı dahi yine de saçma olurdu.
Evet şimdi ki zaman da gerçekten aşırı derecede
Kadına olan zulüm kat safada
İnsanlık tarihi boyunca böyleymiş aslında Cumhuriyet konusuna bakılırsa evet bu dönem en ağır yaşanılan dönemlerden biri.
Çok üzücü ya yani paylaşılamayan ne hiç anlamıyorum çok değilik düşüncelerdeler sanırım bunu yapanlar
Hastalıklı Bir toplumun hastalıklı çocukları bu kadar basit
Aileden ne görüyorlarsa çocuklarda ilerde bu bilinçle yetişiyor ilerisi daha da kötü olucak gibi
Sadece aile değil düzgün yürümeyen bir ceza hukuku da var ortada
Ülkenin belirli fonksiyonlarında işleyiş konusunda bir sıkıntı söz konusu Bir erkek bir kadına zarar verecekken artık korkmuyor ya da herhangi bir şeye zarar verecekken artık korkmuyor çünkü caydırıcı bir cezası yok
Evet kesinlikle ceza hukuku aşırı saçma öldüren dışarda geziyor yaralayan içerde türkiyenin hukuku tamamen bu şekilde işliyor
Aynen öyle
Sohbetine doyum olmuyor müsaittin dimi alıkoymuyorum
Müsait olmasam yazmam zaten 😂
Bir de açık sözlü 😂😂
Yani neden olmayayım ki 😂
Dimi bence de 😂
Yani😂
Seni burada ilk defa görüyorum
Uzunca bir süredir buralardayım aslında
Ben arada geliyorum ondan da olabilir 3-4 senedir duruyor bu hesap
Ondandır muhtemelen
Benim de günlerce gelmedim zamanlar oluyor buraya ama son zamanlarda bayağı aktifim
Bende vakit geçirmeye geliyorum bazen daraldığımda iyi geliyo
Aynen bende de durumu
Durum bu
Sen neler yapıyorsun
Çalışıyorum yaşıyorum bir şekilde işte
Ney üzerine
Dans eğitmeniyim ben
Harika
Sende durumlar ne
Sokak dansı mı zumba falan mı
Fizyoterapi teknikeri olmak üzereyim 😂
Hepsi içinde hepsi içinde 😂halk dansları salon dansları Latin dansları sokak dansları
Kolay gelsin Güzel bölüm ve zor 😂
Bitti ya basit zor değil o kadar masaj falanla geçiyo günüm
Senin tipinde sanki daha çok sokak dansı var gibi
İyi zor gelmiyorsa ne güzel 😊
Yok ya alışıyorsun bence senin işin daha zor birilerine bişeyler öğretmek daha zordur bence
Hepsinin derslerine giriyorum programa göre değişim gösteriyor ama yoğunlukla salon dansları Latin dansları ve halk dansları benim alanım sokak danslarını ne kadar sevsem de bu üçü düğünlerde çiftler arasında ya da ülkede çok fazla rağbet gören alanlar sokak danslarına belli bir yaş aralığı geliyor sadece ama bu bahsettiğim alanlar her yaştan öğrenci alıyor 😂
Dediğin gibi alışmak ve adapte olmakla alakalı bana da bu zor gelmiyor mesela 😂
Nerde veriyorsun bu dersleri
Dans okulunda
İsteğe bağlı özel derslerde alıyorum ki düğün sezonu yaklaştıkça bu da artıyor bu da benim çalışma saatlerimin artacağı anlamına geliyor 😂
Okulların 23 Nisan gösterilerini alabiliyoruz hatim dansları ile ilgili eğitim vermek istiyorlarsa onları alabiliyoruz ya da Zeybek gösterileri vesaire istiyorlar onları alıyoruz çocukları o şekilde eğitebiliyoruz
Ama kazanç da artıyordur 😂
Hangi şehirdesin
O yüzden yaz sezonunu çok seviyorum eşek gibi çalışıyorum ama güzel kazandırıyor 😂😂
Kazandığına eminim öğrenci başına dimi 😂😂
Kelle başı 😂
Yok dans okulunda sigortalı ve maaşlıyım ama asgari ücretten yüksek alıyorum özel derslerde isteğe bağlı belirli ücretlendirmelerim var öyle devam ediyorum yani 😂
Güzel ya severek yapıyorsun belli isterdim böyle bir yeteneğim olsun
5 yaşından beri bu sektörün içindeyim artık sevmenin yanı sıra bu bir tutku haline geldi 😂😂
Gerçek yaşın mı yazan
Her neyse benim uykum geldi ben uyuyorum muhabbet güzeldi teşekkür ederim iyi geceler😊🌼
Evet gerçek yaşım
Hiç göstermiyorsun resimde ki sen isen en fazla 25 derim yani
İyi geceler ben teşekkür ederim tatlı rüyalar
Genelde göstermediğimi söylüyorlar evet 😂 kendine iyi bak 👋😊
Sende öyle görüşürüz 👋
Şu gri tavşanlı olan bir güzel duruyor 🙈
Evde Sincap beslemek yasak la dikkat et
Grili güzel
Çok güzel