Kedilerin tatlı huyları arasında, oyuncu ve meraklı olmaları, sevimli ve şirin bakışları, sahiplerine sadık olmaları, avcı içgüdülerinin olması, tüylerinin yumuşak ve pürüzsüz olması, uykuya düşerken attıkları tatlı mırıltılar, kendilerini yıkama ve temizleme konusunda titiz olmaları sayılabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKedim yok ama çok tatlı bir köpeğim var. En sevdiğim huyları ben işten dönünce bacaklarımın arasında dolaşır hep yürüyemem onun yüzünden.😄 Bir de kucağıma atlayıp yüzümü yalaması ve ben onu öptüğümde onun da beni öpmesi😂❤️🐶 bebeğim ya
11 Yorumla- +1 yıl
:)) :)
+1 yılTatlı mı bilmem ama ben eğleniyom kedim bi tarafa doğru yürüyor alıp başka bi yere koyuyorum koyduğum tarafa yürüyor lan puşt sen oraya gitmiyor muydun bu nasıl bir boşluk ve kararsızlık madem bi yere gitmen gerekmiyor niye yürüyorsun
113 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlı ya 😅
Şaşkoloz oldukları doğru
Az önce kedimi öptüm kokladım o kadar saat sev beni diye gözümün içine bakıyordu çalışırken 😅
Neyse öptüm kokladım resmen beni rahat bırak ya köşesine geçti 😅 böyle nankörüz😅- +1 yıl
Şimdi çiftliğe gitti 😞 ev bom boş gece gelip yatağımın tepesinde kim gezecek neymiş hanımefendi gudurmuş canı erkek istiyormuş babam aldı götürdü çiftlikteki kedisinin yanına ne bir düğün var ne bişey gelinlik bile giydiremedim garibime 😞
Soran+1 yılKeşke kısırlaştırsaydınız yaa 😔
- +1 yıl
Yok ya tamam bazen sağlıklı olabiliyor bu durum aman genelde daha çok ev kedilerinde benim kedim bana geldiğinde zaten hamileydi doğdu bizim evimizde ve kedimin bu özgürlüğünü elinden almak istemedim biri beni kısırlaştırsaydı şahsen ben o insana sadece kin güderdim sinirlenirdim ayrıca minnak yavruları olacak ben yemek yaparken sırtıma tırmanacaklar 😊
Soran+1 yılYok tabi senin kararın yine ben de düşünüyorum bi arkadaş mı alsam diye ama kabullenmezse durumu falan var işte
Seninkiler ailece güzelce oyun oynarlar falan aslında güzel bir şey artılarıda çok eksileri olduğu kadar- +1 yıl
Valla ev şenlik alanı oluyor benim çok bunalttıklarında köpeklerimin yanına gidiyorum onları evde baş başa bırakıyorum
Soran+1 yılSende ne ararsan var herhalde 😅
Beni bunaltmıyorda bazen “mazlum, masum” diye sesleniyorum sevgi yoksunu acınası geliyor gözüme üzülüyorum zamanım olmadığı süreçte özellikle aşırı sevgi dilendiğinde 😅 kıyamıyorum
Soran+1 yılBu da ilk zaman yoruyordu ama sürekli ilgilenemeyeceğime alıştırdım kendimii
- +1 yıl
Valla ben aşığım hayvanlara ya hepsine hem hayran hem aşığım ömrüm onlarla geçsin istiyorum ama olmuyor işte
Soran+1 yılbeni insanlarada hayvanlarada bağlanmak yoruyor az olsun daha iyi fazlasına psikolojim dayanmaz 🫣
- +1 yıl
Herkesin tercihi farklı tabi mesela bende bi malaklı ırkı köpek var bi uğraştık mı birbirimizle yaklaşık 2 saat güreş tutuyoruz ben bunu akşam sporu haline getirdim
Soran+1 yılo mutlu sen mutlu 😅 bundan önemli bir şey yok :))
- +1 yıl
İpne büyüdü artık ara ara yıkıyor beni zaten aynı kilo geliyoruz beni yıkınca üstüme ayaklarını koyup yuzüme bakıyordu geçen yıktı kendide yorulmuştu uzandı üstüme kaldırana kadar anam ağladı bacağından tutup itiyorum bir anda dönüp karnıma oturuyor sonra yüzümü yaladı yoldan geçen köpekle ilgilenmeye başladı
beni görünce koşar gelir sürünür ayaklarıma bacaklarıma sarar oynar sonra gider uyur hatta bazen seslenirim bilerek beni duymazdan gelir yüzündeki umursamaz ifade çok hoşuma gider.
112 Yorumla
Soran+1 yılAy benim ki gibi sanki
Kendisini sevdirmek istediğini gelir istemediğinde asla.. 😅
Soran+1 yılbalgöz tam başına buyruk gibi bakıyor zaten 😅
Soran+1 yılSokağa çıkabiliyor mu
Soran+1 yılYa tekrar dönmezse üzülmezmisin 🥹
Ee serseri kavgacı ruhu işlesin o kadar gün iiçinde kaç maceralerdan geçiyordur😅- +1 yıl
döner o bizim kedimiz 5 km yukarda bir köy daha var oraya bile gider lakin dışarda başka kedilerin yanında sevdirmez kızar evde samimi olur birde beni ilk görünce sevinir sonra alışır hele giderken gittiğimi bilir hiç yüzüme bakmaz bazen köpeklere bile kızıp saldırdığı oluyor onun kedi değilde acaba vaşakmı diye düşündürdüğü davranışları var.
Soran+1 yılOo baya cesuruz 😅
Benim kedide tam tersi.. senin bal göz görmessin😅
Soran+1 yılNasıl dayanıyorsun hasretine ya 😂
Bence sen kapat onu eve alışsın😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Evcil Hayvanlar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKedim yoık maalesef ama her zaman bir kedim olsun istemiştim çok tatlı oluyorlar bazen evi dağıtsalar da bazen komik oluyor sokak ta olan kedileri seviyorum ben genelde mama veriyorum
10 Yorumla Normalde sürekli oyun oynar didişiriz ama geceleri illa benim yanıma gelir uyumaya bi de üzgün olduğumda hissedip bana şefkat gösteriyor, kedi bu nasıl gösterecek demeyin öyle güzel seviyo ki...
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Ben ağladığım zamanları izler beni masum bakışlarıyla 😔
+1 yılMerakları ve bir top görünce hemen tatlı bir ifade takınıp ona odaklanmaları
11 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅
Eve geldiğimde veya sabah uyanıp odadan çıktığımda özellikle bizim küçüğün kucağıma gelip yüzüme burnunu bastırıp mırıldanarak hasret gidermesi.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlı
- Evcil Hayvanlar konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılKedim olmadığı için maalesef bilmiyorum ama duruşları bile tatlı olmalarına yetiyor 😻😻
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle sahiplenmelisiin
- Evcil Hayvanlar konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılKendisi baştan aşağı tatlı zaten. Keyifli geceler..
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Teşekkür ederim
+1 yılBence kediler zaten görünüş itibariyle çok tatlı hayvanlar. 😁
18 Yorumla- +1 yıl
Ama hayvanlara dokunma fobim olduğu için kedilere de ne dokunabiliyorum, ne de yaklaşabiliyorum.
Soran+1 yıl1 sene öncesine kadar benimde öyleydi 6 haftada yendim ve bırakamadım sen düşün😅
- +1 yıl
Ama benim halalarım, halalarımın çocukları falan kediden gerçekten çok korkuyor; hatta halalarımdan bir tanesi kedilerin resminden bile korkuyor. 😁
- +1 yıl
Ben de dedemgilin evinde doğup büyüdüm. O zamanlar 2 tane halam bekardı ve ikisi de dedemgildeydi. Haliyle bundan çok etkilendim ve kolay kolay yenebileceğimi de düşünmüyorum.
- +1 yıl
Hatta İzmir'e üniversite okumaya gelmeden önce kedilerden çok korkardım, kedi gördüğüm yerde kaçacak delik arardım, ama İzmir'e gelip birkaç kez sokak köpekleri tarafından kovalanınca kedilere olan sevgim bir anda bayağı bir arttı. Şu anda da kedileri çok seviyorum, çok tatlı buluyorum, ama yaklaşmaya, dokunmaya cesaret edemiyorum ve bunu da kolay kolay aşabileceğimi sanmıyorum.
Soran+1 yılGerçekten bak ben de dokunamazdımm yaklaşmazdım hal ve hareketleri tanımadığım için aşırı ani gelirdi. ama evimize geldi ve 4 hafta içinde alıştım sonuç aşırı bağlanmak 1 sene olmuştur. Korkuyu yenmenniçin evinizde olmalı. Kedinin yaptığı ani gelen hareketlerin aslında ani gelmediğini anlayınca yaklaşım başka oluyor.
Umarım bir gün bu fırsatın olur olmazsa bile yinede onlara sempati duymanda güzel bir şey.- +1 yıl
Teşekkür ederim, ama öyle bir fırsatımın olacağını pek sanmıyorum; çünkü dediğim gibi benim bütün halalarım ve 1 tane teyzem kedilerden aşırı derecede korkar; eğer evimize kedi alırsak onlar bizim evimize bir daha adım atmazlar.
Soran+1 yılAblamda öyleydi vallah bal gibide geliyor😂 alışıyor insanoğlu neye alışmaz ki😅
Keyifsiz olduğum zaman gelip sarılıyor hissediyor😂
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki beni sevmiyor mu ya neden sarılmıyor bana 😅
Soran+1 yılHımm 😅 yani benim ki sevdirmek istediiğinde gelir istemediğinde gider
+1 yılMuhteşem bir hamleden önce gözlerine derin bakması 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok şirin😅
+1 yılHamile kedim vardı göbeğini açardı sevmeme hiçbir şey demezdi çok tatlıydı yumuşacık karnı vardı 🥺
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok şirin
+1 yılBir kedinin arkasından koşması masum bakması 🤣☺️
10 Yorumla
+1 yılKedim yok ama sokak kedilerim var. Kimisi uysal, kimisi hırçın.😂
10 Yorumlabenimle uyumaları yetiyor bana.. ikisinin de.
10 YorumlaMal gibi sa bah akşam aynı yerde yatar oyun da oynamaz kumuna, ihtiyacını giderir suyunu içer gider yatar sonra
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok ilgisiz bırakılmış olabilir mi
Soran+1 yılHeeee o zaman o da bana dokunmayın havasında😅
+1 yılŞaşkın sevimli bakışları ve kendilerini sevdirmesi😊
11 Yorumla
Soran+1 yılKedi olmak vardı😅
+1 yılBirden derin binsoluk verip uyumaları...
Ah kalbim01 Yorumla
Soran+1 yılBizim ki derin uykuda köşesine çekiliyor
+1 yılBu ara hiç tatlı huyu yok, hep ısırıp tırmalama peşinde
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha 😅
+1 yılHiç tatlı huyu yok sürekli saldırıyor oyun istiyor haylaz dağıtmadığı yerde kalmıyor
018 Yorumla
Soran+1 yılKeşke benim kızda böyle olsaydı ya
Çok uzlu ve bazen binde bir oynarken şımardığında seviniyorummmm
Soran+1 yıluslu
- +1 yıl
Ya bırak ellerimi paramparça etti. Dün tırnakları mideme bir geçirdi popon vurdum. Öldürüyordu şerro :)
Soran+1 yılBenim ki ısırdığında bile sevgiden yalancı ısırma
1000 ci kişi gıcık etsin belki o zaman saldırıyor
Bu usluluğunu neye borçluyuz bilmiyorum
Yemek masasına dahil herkes uyuduğunda çıkıyor … 😅
Belki sen çok hırçın seviyorsun ama kediler sever hırçın sevilmesini vahşi hayvanlar bizimkisi istisna 😅- +1 yıl
Cinsi ne sizinkinin
Soran+1 yılRagdoll
- +1 yıl
sevimliymiş bu
Soran+1 yılhttps://imgyukle.com/i/QFYUQp
Bundan ama bu internet görseli 😅
Ev kedisi- +1 yıl
evet gördüm çok tatlı tüylü tüylü :D benimki yine batırmıs ortalıgı
Soran+1 yılTek sorunu tüylerini belirli zamanlarda çok dökmesi titiz benn bunada alıştım 😅 başka hiç bir sorunu yok😅
Ne yapmış ki😅- +1 yıl
ortalıhın içine sçmış vazo çerçeve ne varsa dökmüş
Soran+1 yılSen evde bi vahşi mi besliyorsun acaba 😅
baktım tatlışın fotoğrafına ve iç sesi ben özümü unutmam diyor😅- +1 yıl
ya sorma ne tatlış ne tatlış parçaladı elimi
Soran+1 yılBir gün takas mı yapsak? 😅
Bizim usluda vahşileşirse sorun sende demektir 😝
- +1 yıl
valla yarın gelip bırakıyım geri almam ama :D
Soran+1 yılTabi olur
İki ihtimal var
1. Belki Biraz sahibinin değerini anlar yıldızları sayıp seni bulur😝
2. Bir elveda ile Asla dönüşü yok der bizimle yaşar gider 😅- +1 yıl
Bilmiyorum ben iyi besliyorum. :) ama sevgi yönünden eksik kalıyor garibim. Sürekli beni sev siye sırnaşıyor
Soran+1 yılHmmm…
Yani evet bazen bende çok zaman ayıramıyorum.. telafi etmek önemlii :)))
+1 yılOlmayışı. 😌Yokluğu bile güzel yavrumun sndnfke sokaktakilerin hepsi benim
00 YorumlaSarılıp uyumalarina bayılıyorum..
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki çok sevmiyor öylee
Soran+1 yılooo benin ki tam bir nankör desene😅 anca sevilmek istediğinde yanaşır
Sırt üstü yatıp oynamak istemesi 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılŞımarma zamanı😅
+1 yılKendileri ve her huyları yerim hepsini
11 Yorumla
Soran+1 yılMelekler
+1 yılKedy olması yeterli değil mi 🥺😻💜
14 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden ne manağğ derdim kedi sahiplenince aşırı aşk olduklarını anladım
- +1 yıl
Ben de ben de yaa 🥺 Artık gördüğüm her kedi farklı bir tatlışlık seviyesi kazanıyor gözümde 💖
Soran+1 yılBendede kesinlikle öyle
Umarım dünyada herkes bu duyguya sahip olur ki zarar verilmez masumlara- +1 yıl
Evet evett, umarım 🥺🥰
+1 yılGözlerini kısıp bakmaları birde mırıldanmak 😻
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok tatlı😅
+1 yılKanks bir sürü var hangisini sayayım 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılHepsinin huyları ayrı özeldir kesimn 😅
- +1 yıl
Öyle valla 😂
Yerlere yatıp göbeğini açması çok tatlı.
11 Yorumla
Soran+1 yılŞımarma moduna geçilmiştir😅
+1 yılYuvarlak iplik ile oynamaları
11 Yorumla
Soran+1 yılBizim ki hiç oynamaz yuvarlak iple 😅
+1 yılAcıktığında gelip miyavlaması çok tatlı
11 Yorumla
Soran+1 yılişim düşünce sesimde çıkar durumu😅
Bizim ki ilgi istediğindede mıyavlar 😅
mırlıyolar cok seviyom
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok şirin
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemas bağımlısıyım. Sürekli sarılmak istiyorum insanlara kedi gibi cnsjdjskcjwkdjkejxj
02 Yorumla
Soran+1 yılYalnız kediler sürekli sarılmak istemezler
Cevap sahibi+1 yılAma sokulurlar
+1 yılSevgiye aç olmalariii
10 Yorumla
+1 yılSaldırması ve ısırması.
10 Yorumla
+1 yılUmursamazlıkları, merakları.
10 Yorumla
+1 yılÇok oyuncu olmaları
11 Yorumla
Soran+1 yılİstemediklerinde ama aslaaa 😅
zamansiz bir anda yanasıp sevdirmeleri
13 Yorumla- +1 yıl
Profilimdeki soruyu yanıtlar msn seni davet edemiyorum!
Soran+1 yılEn olmadık zamanda bir de ısrarlaaa😅
iblis olunca goz bebeklerinin buyumesi cok sirin
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha evet 😅
+1 yılSeslendiğim de cevap vermesine aşığım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl cevap veriyor 😅
- +1 yıl
Hi diyor ajahahaja ailecek bayiliyoruz
Kedim yok ama olmasını isterdim ❤️
03 Yorumla
Soran+1 yılİlgi verebileceksen kesinlikle sahiplenmelisin
Soran+1 yılBizde istemiyorduk şimdi asla onsuz yapamayız böyle değişik varlıklar
Bu yüzden alınca en fazla 1 ay sonra herkesin alıştığını göreceksin
Oyun oynamaları
10 Yorumla
+1 yılmır mır mırr dünyanın en güzel sesi
10 YorumlaYumuşacık olmaları
10 Yorumla
+1 yılKöpek severim kedi pek sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılKediler uzaylı
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen uzaylı bazen insan bazen kedi😅
tamam kedin var.