Doğum sırasında bebeğin biri ters geldi, kedim saatlerdir sancı çekiyor. Bir şey olacak diye korkuyorum, ne yapabilirim?

Kedim doğum yapıyor bebeğin biri ters geldi yarısı çıktı yarısı içerde saatlerdir ıkınıyor ama çıkmıyor kedim inanılmaz halsiz sancısı var saatlerdir böyle veterinerler kapalı kaldığım yerde uzakta bile açık veteriner yok arıyorum açmıyorlar yarına kadar kedime bişey olur diye çok korkuyorum ne yapabilirim bebeği çeksem çıkartsam mı ellemeye korkuyorum nolur bilen bişey söylesin elim ayağım titriyor

Güncellemeler
+1 yıl
Hastane insanları bile zor kabul ediyor acile giden 6 saat bekliyor veteriner de yok hastanede oraya götüremem, bizim burada nöbetçi veteriner diye bişey de yok hepsi kapalı şuanda. Bu durum çok tehlikeli mi ben ne yapabilirim onu soruyorum size
Güncellemeler
+1 yıl
şu an ameliyatta büyük ihtimalle kaybedeceğiz, bebekler içinde çürümüş enfeksiyon olmuş. Umut yok ama bekliyoruz dua edin
Doğum sırasında bebeğin biri ters geldi, kedim saatlerdir sancı çekiyor. Bir şey olacak diye korkuyorum, ne yapabilirim?