Evcil Hayvanlar Dikisler açılmış mi bana mi oyle geliyor? NaneLimon__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Merhaba bugün baska bi veterinere götürdüm Şu an icin sorun olmadığını söyledi yemek yememe sebebinin ağzında oluşan enfeksiyondan kaynaklandığını söyledi Dikisler açılmış mi bana mi oyle geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet açılmış 0 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hangi terzide diktirdin kız ya da online eğitimle mezun olan veteriner mi yaptı 0 13 Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Ya ciddi misiniz Yorumla bLueetimeS +1 yıl Görme engelli bir bireyi getir daha iyi yapar Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Zaten bunun yüzünden öldu bebekleri çocuğum depresyona girdi Yorumla bLueetimeS +1 yıl Üzücü bir durum ne denir ki bu duruma Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Vicdan sahibi olmayan sağlıkçı olmamalı Yorumla bLueetimeS +1 yıl Gittiğiniz yere bidaha gitmeyin netten araştırıp ona göre gidin Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Arastirarak gittim yorumlari cok iyiydi bide Yorumla bLueetimeS +1 yıl Maalesef pekte iyi olamamış sizin minnoşa Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Bebegime de iyi olmadi banada kac gündür uyku uyuyamiyorum ona birsey olacak diye bugün uyurum dedim dikis muhabbeti cikti vallahi kafayi yicem artik Yorumla bLueetimeS +1 yıl Sakin olun bu halinizin kimseye faydası yok isterseniz başka veterinerden tavsiye alın Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Sabah baska bi veterinere götüreceğim Yorumla bLueetimeS +1 yıl En doğrusu işiniz bittikten sonra müsait olduğunuzda bilgi paylaşımı yapar mısınız burada Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Tabi ki Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yo açılmamış ama daha net mi çeksen bi garip o nasıl dikiş yahu. 0 8 Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl O dikişler kendiliğinden çıkıyor bu arada yara iyileşmiş zaten Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Bebeklerden ayiramiyorum ki ayırabilirsem cekecem Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Veterinere at istersen ama yara iyileşmiş duruyor 6 gün olmuş galiba o dikişler kendi kendine erir kalanı da veteriner alır. Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Bugün alabilirsiz ama doldursun 10 gunu demisti attim fotograf bekliyorum Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Tamam sorun olmaz yara zaten kapanmış bile, kapandığı için bu gün alalım demiş ama neyse dursun demiş kedin iyi bir sorun çıkmaz. Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Cok teşekkür ederim Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Rica ederim tüyü kadar ömürleri olsun Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Aminn Yorumla
EagLe02 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu dikiş değil ki ızdırap. Bunu hangi akli dengesi yerinde olmayan veteriner yaptı. 0 0 Yorumla
1berfin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl bune oglum bunca yillik saglikciyim boyle dikis gormedim 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Bu kadar berbat dikiş olmaz 0 2 Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Ciddi misiniz ya Yorumla kralkobrax21 +1 yıl Dikişler çok kötü, 7 yaşında bir çocuk bile daha iyi dikiş atar Yorumla
luxore Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl açılmış gibi evet 0 10 Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Sorun olur mu 6 gun olacak bugun Yorumla luxore +1 yıl doktora götür istersen onlar net bilgi verir sana Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Sabah goturdugum bugun bile alabiliriz ama doldursun 10 gunu dedi Yorumla luxore +1 yıl o zaman demekki açık değil dikiş açık olsa söylerdi doktor Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Simdi bebekleri emzirirken oldu Yorumla luxore +1 yıl istersen dokturuna at bu fotoyu Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Attim Yorumla luxore +1 yıl sonucu buraya yazar mısın merak ettim Yorumla NaneLimon__ +1 yıl Tabi ki Yorumla luxore +1 yıl sevindim :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet açılmış
Hangi terzide diktirdin kız ya da online eğitimle mezun olan veteriner mi yaptı
Ya ciddi misiniz
Görme engelli bir bireyi getir daha iyi yapar
Zaten bunun yüzünden öldu bebekleri çocuğum depresyona girdi
Üzücü bir durum ne denir ki bu duruma
Vicdan sahibi olmayan sağlıkçı olmamalı
Gittiğiniz yere bidaha gitmeyin netten araştırıp ona göre gidin
Arastirarak gittim yorumlari cok iyiydi bide
Maalesef pekte iyi olamamış sizin minnoşa
Bebegime de iyi olmadi banada kac gündür uyku uyuyamiyorum ona birsey olacak diye bugün uyurum dedim dikis muhabbeti cikti vallahi kafayi yicem artik
Sakin olun bu halinizin kimseye faydası yok isterseniz başka veterinerden tavsiye alın
Sabah baska bi veterinere götüreceğim
En doğrusu işiniz bittikten sonra müsait olduğunuzda bilgi paylaşımı yapar mısınız burada
Tabi ki
Yo açılmamış ama daha net mi çeksen bi garip o nasıl dikiş yahu.
O dikişler kendiliğinden çıkıyor bu arada yara iyileşmiş zaten
Bebeklerden ayiramiyorum ki ayırabilirsem cekecem
Veterinere at istersen ama yara iyileşmiş duruyor 6 gün olmuş galiba o dikişler kendi kendine erir kalanı da veteriner alır.
Bugün alabilirsiz ama doldursun 10 gunu demisti attim fotograf bekliyorum
Tamam sorun olmaz yara zaten kapanmış bile, kapandığı için bu gün alalım demiş ama neyse dursun demiş kedin iyi bir sorun çıkmaz.
Cok teşekkür ederim
Rica ederim tüyü kadar ömürleri olsun
Aminn
Bu dikiş değil ki ızdırap. Bunu hangi akli dengesi yerinde olmayan veteriner yaptı.
bune oglum bunca yillik saglikciyim boyle dikis gormedim
Bu kadar berbat dikiş olmaz
Ciddi misiniz ya
Dikişler çok kötü, 7 yaşında bir çocuk bile daha iyi dikiş atar
açılmış gibi evet
Sorun olur mu 6 gun olacak bugun
doktora götür istersen onlar net bilgi verir sana
Sabah goturdugum bugun bile alabiliriz ama doldursun 10 gunu dedi
o zaman demekki açık değil dikiş açık olsa söylerdi doktor
Simdi bebekleri emzirirken oldu
istersen dokturuna at bu fotoyu
Attim