Köpekler daha sadıktır her zaman. bunun bilimsel araştırmaları var ama hayvanların da isanlar gibi olduğunu unutmayın yani nasıl ki insanların içinde kötüleri de iyileri de var. hayvanlarda da bu durum geçerli. yani bir gün ormana gittiğiniz zaman bir ayı sizi yerken başka ayı kendini sevdirebilir. aynı şekilde çok sadık kediler de var sadık olmayanlar da var. ama köpekler özellikleri nedeni ile daha sadıklar çünkü kedilerin beyninden daha fazla nöronlara sahiplerdi tabi ki yanlış biliyor olabilirim. ama hafızaları koku alma duyuları daha gelişmiştir komutları daha çok dinlerler bu yüzden de
Açıkçası hayvanların hepsi sağlıktır yani siz onunla bakarsanız yiyeceğini içeceğini verirseniz gerekli ilgi gösterirseniz insanlara göre hayvanlar her zaman için sahiplerine daha sadıktır. Ancak samimi ve içten bir yorum yapmak gerekirse kedilerin şöyle bir durumunun olduğuna şahit oldum yani bizzat görmedim ama duyduğum kadarıyla sahibi öldüğünde dahi çok aç kalırsa sahibinin yeme içgüdüsüyle var olan bir hayvan çünkü Aslan familyasından gelmektedir.
Sokak köpeği sıradan sadece okşadım falan takip etti beni oturdum geldi ayagimin dibine patisini koyuyor ben çekiyorum o koyuyor nasıl biliyorlar sevildiklerini yaa
Ahaha evet kediler öyle değil. Şantiyenin çevresinde bir tane köpek vardı yavruları vardı daha yeni. Ona yemek götürüyordum sürekli. Bir kaç zaman sonra bir baktım şantiyeye gelmiş peşimden 😊 orada da doğurdu. Şimdi uyuz olmuş ama 😔
Köpekler daha vefakardır. Tehlike anında müdahale ederler. Kediler daha sevimlidirler ama sen onlardan yiyeceği içeceği kestin mi seni tınlamazlar. Kedi besleyen biri olarak söylüyorum bunları.