Evcil Hayvanlar 2 ay Kedim sezeryan oldu ve bebekleri öldü. Evde bebeklerini arıyor, ne yapabilirim? NaneLimon__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Onun icin ne yapabilirim? Kedim sezeryan oldu ve bebekleri öldü. Evde bebeklerini arıyor, ne yapabilirim? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gvbnm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Evcil hayvan gruplarında annesi ölmüş yavru arayabilirsin. Hem onlarinda karni doymuş olur 0 5 Yorumla NaneLimon__ 2 ay Bilginiz site var mi ama sutte olusmamiş benim kedimde yani memesini sıktığımizda sut gelmiyor Yorumla Gvbnm 2 ay Yavru olunca gelir süt. Agrida yapiyodur. Site bilgim yok ama bulunduğunuz şehire göre hayvansever gruplarına danışın Yorumla Gvbnm 2 ay www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y= Yorumla Gvbnm 2 ay www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y= Yorumla NaneLimon__ 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
tnaberlant Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% 2 ay abooo kıyamam bende de var bi tane atladı manyak 4. kattan 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Evcil Hayvanlar konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence yavru ara 0 1 Yorumla NaneLimon__ 2 ay Arayinca bulunuyor mu? Depresyona girdi hayvan ya yemek yemiyor
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 2 ay Yazık olmuş yavru bir kedi bul istersen ya da al 0 3 Yorumla NaneLimon__ 2 ay Bigun once veterinere götürdüm kontrol icin nasıl anlamadi bilmiyorum yazık oldu yaptiklarin arkasina bile bakiyor Yorumla Mehmetterece 2 ay Hmm şu an annelik iç güdüsü var o yüzden yavru ariyo yavru bir kedi bulsanız iyi olur onun için köpekte olur yavru köpek Yorumla NaneLimon__ 2 ay Kedi köpek ne alaka ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evcil hayvan gruplarında annesi ölmüş yavru arayabilirsin. Hem onlarinda karni doymuş olur
Bilginiz site var mi ama sutte olusmamiş benim kedimde yani memesini sıktığımizda sut gelmiyor
Yavru olunca gelir süt. Agrida yapiyodur. Site bilgim yok ama bulunduğunuz şehire göre hayvansever gruplarına danışın
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Teşekkür ederim
abooo kıyamam bende de var bi tane atladı manyak 4. kattan
Bence yavru ara
Arayinca bulunuyor mu? Depresyona girdi hayvan ya yemek yemiyor
Yazık olmuş yavru bir kedi bul istersen ya da al
Bigun once veterinere götürdüm kontrol icin nasıl anlamadi bilmiyorum yazık oldu yaptiklarin arkasina bile bakiyor
Hmm şu an annelik iç güdüsü var o yüzden yavru ariyo yavru bir kedi bulsanız iyi olur onun için köpekte olur yavru köpek
Kedi köpek ne alaka ya
Unutur bir kaç gune