Yavrucuklarimdan biri hastaydi üstünü örtüp sıcak tutmaya çalışıp veterineri aradık geldi ve aldı. Diğer bir yavruda da bir halsizlik hastalık olunca onun için de aradık 3 yavrumun da öldüğünü öğrendim bugün söyledi arkadaşlar :(((

Yavrucuklarimdan biri hastaydi üstünü örtüp sıcak tutmaya çalışıp veterineri aradık geldi ve aldı. Diğer bir yavruda da bir halsizlik hastalık olunca onun için de aradık 3 yavrumun da öldüğünü öğrendim bugün söyledi arkadaşlar :(((

Evet maalesef hayat çok acımasız :( ben hayvanlara özellikle çok üzülüyorum yani insanlar neyse ama hayvanlar bize ek olarak konuşamıyor yani derdini anlatamıyor bazıları sadece yemek bulmak için bile günlerce dolaşabiliyor. bu yüzden de bu hayatın adil bir tarafı yok maalesef yani bu tür manzaraları gördüğüm zaman daha çok anlıyorum. ama keşke tabi ki bu tür olayları hiç yaşamasaydık
Bunlar maskot gibiydi bizim aileden yemek gönderiyorlardi yan komşu süt ile besliyordu üşümesinler diye kutudan yuva bile yaptık girmedi zibidiler bizim ora iyidir karton ya da battaniye koyarlar köpekler uyusun üşümesin diye
Aa bunun benzerini yaşadık ve bu kopuslere cok benziyordu sosis.. ismini sosis koymuştum bir an da hastalandılar midesindenmiş sanırım veteriner arkadaşım baktı kaybettik :'( hayat gerçekten acımasız özellikle sosisler için 🥺
Evet maalesef gittikçe daha çok acımasız oluyorlar ama biz güçlü durduğumuz sürece bizim umrumuzda bile olmaz artık normal hayat gibi gelir bize
orası öyle ama bazen öyle olmuyor maalesef belediye haber verildi veteriner yok gelemeyiz dediler yavrulardan biri ölmüştü ilk bahsettiğim gelip aldıklarını sabah gördüm arkadaşa sordum o 3 de diye biliyormuş. Diğeri de komşunun dükkanına girmiş onlar da farkında olmamış kapatmışlar Cumartersi üstüne Pazartesi geldiklerinde koku geliyormuş bir bakmışlar yavrulardan biri ölmüş orada şimdi bunu görünce normal gelmesi de insanı git gide vicdansız umursamaz hale getiriyor.
Cevap
2Cevap
Bazen değil. Her zaman açımasız.
Çok üzüldüm 🥺
keşke bazen olsa :((( kaç gündür de yoktum bugün sordum hepsi öldü dediler :(((
Keşke. Yaaa insanın bazen gücü yetmeyince kurtarmaya çok üzülüyor 🥺
kesinlikle yavrularadn birini bugün gördüm arkadaş yanlış anlamış ama 3 yavrudan 2 si ölmüş
Evet bazen çok acımasız.. hepsi çok tatlıydı 😔 hepsi için ayrı ayrı üzüldüm
Aynne öyle bir tanesi tam firlamaydi Biliyorsun onlara ne kadar önem verdiğimi :(((
Bilmez olur muyum 😔😔 çok iyi baktın hepsine. Bir tanesi kalsaydı bari en azından acımızı hafifletirdi
Bir tanesi yaşıyormuş sabah gördüm ilk üstünü örttüğümüz belediye gelip almıştı o iyileşip geldi ama Cumartesi aradığımızda veteriner yok alamayız dedikleri ölmüş diğeri de komşunun dükkana girmiş haftasonu orada ölmüş
Yakala onu hemen yanından ayrılmasın sıpa
hayat değil insanlar acımasız olan :)
Bazı durumlarda insanların da elinden bir şey gelmiyor
Hayat değil hayatın içindeki insanlar acımasız😕
bazen insanın da elinden gelen bir şey olmuyor
İnsanın elinden bir şey gelmediği için sokak canları bu durumda😒
Elimizden geleni yapıyoruz bence 🙃
Aah canım yandı be 😔😔 çok tatlılar
Oyleydiler bugün öğrendim ben de iyileşir gelirler diye bekliyordum sağlıklıydi biri en son 3 de ölmüş 🙁
Diyecek bişey bulamadım 😔
Bizim dükkanın önünde 7/24 yatıyorlardı bugun girdim ilk dikkatimi çeken şey dükkanın önünün boş olması oldu. Bir tanesi resim çektiğimi her gördüğünde poz verirdi 🤣
Yaaa yerim amaa keşke yaşasalardı be 😣😥
keşke son resimdeki o bakışı yok mu trip bakışı atmış alıp ısırasım geldi o anda :D
Benim bile ısırasım geliyor bakarken ahahahaj
ya değil mi en büyük silahları tatlılıkları zaten :D bazen acaba ben mi nazar değdirdim diye düşünüyorum :(((
Yaa senlik bişey olduğunu düşünmüyorumm hastalardı demekki genetik olarak
Gençlik hastalığıymış öyle demişler
İlk defa duydum
Aynen öyle 😞
Dışarıda çalışıyordum bugün geldim 3. De yok sordum 3 de oldu dediler beynim kaynar sular döküldü şaka mı yapıyorsun diye 10 kez sordum
Çok üzücü onlar insanlardan daha iyi hayvanlar😞😞
Dün bende yolda köpek ölüsü gördüm çok üzüldüm 😞
Kesinlikle hayvanlar daha açık ve samimidir. Zaten o üzüyor masum canlıların başına bunların gelmesi. Bİr köpeğe araba vurup kaçmış veterineri aradık geldiler sizi tanıyor yardımcı olun dediler hayvanı sakinleştirdik yakalayınca adamlar bir çığlık bastı anlatamam içim öyle bir gitti ki bacağından yaralıydi onu iyileştirip geri getirdiler. Onun gibi iyileşip gelirler diye bekliyordum.
Hayvanlara eziyet edenlere çok sinir oluyorum insan değil onlar
Benim dovesim geliyor 2 hafta öncede karşıdan karşıya geçerken bir araba köpeğe vurdu bir ciyaklamasi vardı hala kulagimda bir kadinla göz göze geldik şaşırdık yardım edelim dedik birlikte ama hayvan ortalardan kayboldu. Vurdun bir in bak hayvanın bir şeyi var mı diye vuran kaçıp gitti ya oralı bile olmadı hayvana acımayandan herşeyi beklerim net
Kadına ve hayvana şiddete hayır bir tek erkekler canlı sanki en sinir olduğum konu
ne bir kadına ne de bir hayvana şiddet uygulamadım bazısı bunu güç gösterisi olarak görüyor ama bana göre en büyük acizlik
Aynen öyle kendini bir şey sanıyorlar bazı erkekler
öyle diyorsun ama erkeklere şiddet uygulayan kadınlar da var :D
Onlar hak ediyor
Erkek düşmanı mısın sen 😱
Ne alaka ya
Erkek kadına şiddet uygulayan o bişi olmuyorda kadın erkeğe vurunca mi bişi oluyor nasıl dünyada yasiyoruz acaba konuyu kapat
Ben kadına şiddeti savunmadım ki gelip bana bunu diyorsun kadına, erkeğe, hayvana kime olursa olsun şiddet kötü bir şeydir. Şunda iyi bunda kötü diye bir ayrım yapılamaz. Bence konuyu kapatması gereken sensin iyi günler diliyorum.
Ben görüşümü dedim ne var bunda 🙄 işine bak
Görüşünü söylemende bir şey yok ama karşıyı suçlarcasına konuşup sonra konuyu kapat dersen hoş olmaz. Ben işimdeyim zaten merak etme
Uzamasin diye öyle dedim tam anlamadan başka bişi zannetme ramazan ramazan baslama
Önce üslubunu düzelt ondan sonra konuş konuyu da kapat lütfen bu üslupla konuşan biriyle kusura bakma konuşacak bir şeyim yok
Konuşma o zmn bı işine git ya
Hala edepsizlik yapıyorsun yazmazsan sevinirim
Sen yazma en iyisi engelleme hiç yazamazsin uyuz
Sana bazen , bazılarına herzaman...
Öyle... Gittikçe daha da acımasızlaşıyor.
Gerçekten öyle 😓
Ah ah 😣 icim gitti
Dükkana dalar kolacan ederdi etrafı :((( eşek sıpalarına herkes gözü gibi bakiyordu :(((
Kimin bu köpekler?
İnşallah sağlığına kavuşurlar ama, elindeki köpekler iyi, kangallık da var
Sokak köpekleri bizim dükkanın önünde takılırlar
3 de ölmüş 🙁
O köpeklerin kıymetini bil çok güzel enikler büyünce çok iyi alan koruma olurlar, kangallık var köpekten anlayan biriyim
Geçmiş olsun
Yaşasaydı çok güzel köpkelermiş
teşekkür ederim bir tanesi yaşıyormuş yanlış anlamış arkadş ilk resimde üstünü örttüğümü alıp götürmüşlerdi iyileştirip getirmişler ama diğer iki yavru ölmüş
Hayat acimasiz
Acımasız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?