Evcil Hayvanlar Minik Bir Kalbin Atımasıydı Hayat? gzl2626 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hayatta bir canlıyı karşılıksız sevmek, huzur bu mutluluk bu gerçek sevgi bu... ❤❤❤Tam bir sene önce bana geldin minişimmmm 😍❤🦜 Minik Bir Kalbin Atımasıydı Hayat? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Artık eş isteme zamanı gelmiş 1 3 Yorumla gzl2626 +1 yıl eş aldım zaten ama yavru erkek büyüsünde Yorumla u kakilakuku +1 yıl Neden yavru peki Yorumla gzl2626 +1 yıl aslında bende 3 kuş var 2 si dişi abim almıştı biraz büyük almıştı ısırıyolar ve alıştıramadım kendime o yüzden yavru erkek aldım ısırmıyor ve daha uysal Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Boncuk çok tatlı ama kafesi kirli biraz temiz tutun) 1 1 Yorumla gzl2626 +1 yıl teşekkürler dikkat ederiz Yorumla
sonmaiken Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Oyy babanemin kuşu var boncuk onu görünce yiyesim geliyor çok sevimliler :D 1 1 Yorumla gzl2626 +1 yıl evet ya çok tatlılar :D Yorumla
Efelitkeko Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yalnız 1 yıl boyunca hiç bi değişiklilik olmamış boncukta :D 1 3 Yorumla gzl2626 +1 yıl oldu baya büyüdü kızım :D Yorumla Efelitkeko +1 yıl Ahahah sağlıklı büyümesi dileğiyle o zaman Yorumla gzl2626 +1 yıl çok teşekkür ederim inşallah 🥰 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzel sev onu konuşuyor mu 1 2 Yorumla gzl2626 +1 yıl konuşmuyor maalesef seviyoruz teşekkürler 🥰 Yorumla safadgn +1 yıl Sen konuşursan konuşmaya çalışır oda Yorumla
Ebenizz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Maşallah çok tatlı 1 1 Yorumla gzl2626 +1 yıl çok teşekkürler 🥰 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 335 cevap paylaştı. Erkek mi? 0 1 Yorumla gzl2626 +1 yıl dişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Artık eş isteme zamanı gelmiş
eş aldım zaten ama yavru erkek büyüsünde
Neden yavru peki
aslında bende 3 kuş var 2 si dişi abim almıştı biraz büyük almıştı ısırıyolar ve alıştıramadım kendime o yüzden yavru erkek aldım ısırmıyor ve daha uysal
Boncuk çok tatlı ama kafesi kirli biraz temiz tutun)
teşekkürler dikkat ederiz
Oyy babanemin kuşu var boncuk onu görünce yiyesim geliyor çok sevimliler :D
evet ya çok tatlılar :D
Yalnız 1 yıl boyunca hiç bi değişiklilik olmamış boncukta :D
oldu baya büyüdü kızım :D
Ahahah sağlıklı büyümesi dileğiyle o zaman
çok teşekkür ederim inşallah 🥰
Güzel sev onu konuşuyor mu
konuşmuyor maalesef seviyoruz teşekkürler 🥰
Sen konuşursan konuşmaya çalışır oda
Maşallah çok tatlı
çok teşekkürler 🥰