Evcil Hayvanlar Depremden sonra ilk defa veterinere gitti, nasıl görünüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Gayet sağlıklıymış parazit ilacını da içti beyefendi benden iyi işi Depremden sonra ilk defa veterinere gitti, nasıl görünüyor? Cevapla İş Soruları Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Sosyetik_Piliç Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 81% +1 yıl Sabah uyandigimda biri basimd adirdir konusursa o beni agresiflestiriyor.. bir saat sakin sakin oturmak istiyorum 1 3 Yorumla Sosyetik_Piliç +1 yıl pardon sorular karisti Yorumla Sosyetik_Piliç +1 yıl hala korkulu bakiyor Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah sorun yok Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Oyyy çok tatlı maşallah Allah nazardan saklasın cinsi ne 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Scottish Fold Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl . senin ellerine düştüm abi der gibi.. bakışları beni benden aldı.. korku dolu şaşkın.. dili olsa neler anlatırdı kim bilir 2 0 Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl kedi olmak var bu dünyada :D her şey beleş yediğin önünde yemediğin arkanda sevenin de çok hesap soran da yok 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 763 cevap paylaştı. Ah ah nerede benim pitbull , kangal besleyen abilerim. Herkes kedici oldu 🥺 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir miktar düşmüş bulundum. 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Nereye Yorumla ikizterazi +1 yıl Kediye Yorumla Soran +1 yıl Yavrusu olursa vereyim sana Yorumla ikizterazi +1 yıl Bende de yavru var😂 Yorumla Soran +1 yıl Scottish mi Yorumla ikizterazi +1 yıl Sokak kedy Yorumla Soran +1 yıl Kulakları olanlardan yani 😹 Yorumla ikizterazi +1 yıl Evet jjfjfjf Yorumla Soran +1 yıl Onlarda hojdur 😀 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çok güzel Allah bağışlasın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok şükür ki şimdilik bağışladı ben bunu almak için eve çıktım ya 🥺 Yorumla
Gülbeşeker1978 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Ay kıyamam şaşkın şaşkın bakıyo🥰 ama maşallahı var 😍 1 0 Yorumla
летящийoрел Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hala depremin şokunda görünüyor çok tatlı ama 🐈🐱 1 0 Yorumla
Scarfacee__ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çok güzel hocam ama biraz stresli gibi duruyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sabah uyandigimda biri basimd adirdir konusursa o beni agresiflestiriyor.. bir saat sakin sakin oturmak istiyorum
pardon sorular karisti
hala korkulu bakiyor
Ahahahah sorun yok
Oyyy çok tatlı maşallah Allah nazardan saklasın cinsi ne
Scottish Fold
. senin ellerine düştüm abi der gibi.. bakışları beni benden aldı.. korku dolu şaşkın.. dili olsa neler anlatırdı kim bilir
kedi olmak var bu dünyada :D her şey beleş yediğin önünde yemediğin arkanda sevenin de çok hesap soran da yok
Ah ah nerede benim pitbull , kangal besleyen abilerim. Herkes kedici oldu 🥺
Bir miktar düşmüş bulundum.
Nereye
Kediye
Yavrusu olursa vereyim sana
Bende de yavru var😂
Scottish mi
Sokak kedy
Kulakları olanlardan yani 😹
Evet jjfjfjf
Onlarda hojdur 😀
Çok güzel Allah bağışlasın