Patili dostlarınızla baş başa kaldığınızda onlarla konuşur musunuz?

Patili dostlarınızla baş başa kaldığınızda onlarla konuşur musunuz?
Tek olmasam bile konuşuyorum, döve döve seviyorum, iltifatlar ede ede, beni sokakta görenler ne düşünüyordur hiç bilmiyorum. Sürekli gördüklerime de günaydın diyorum, nasılsın diye soruyorum. Yakında birkaçı dile gelir herhalde😅
Ben onları adeta yiyorum mıncırıyorum yanaklarını seviyorum o miyav diyince ben de miyav diyorum hatta bana geri cevap veriyolar çok datlılarrr hepsi benim olsa keşkeeee
Kınuşuyordum sık sık baya sohbet ediyordum hırlayıp havlıyordu. Kafasına vurup ‘ sen ne anlarsın lan ‘ hadi sokak oğlum derdim tasma ipini getirirdi 😂
Cevap
9Cevap
Evet konuşurum.
Vardı bir ara yavru kedim sen ne kadar güzelsin dedim birgün yaklaştı surtündü bende kucağımda hırkası anladım ki o da beni çok sevmişti
Baş başa kalamıyoruz çünkü biz nüyük bir aileyiz😅 bahçede toplu şekilde muhabbet sohbet etme imkanı buluyoruz😄✌🏻
Biz genelde uyuyoruz mır mır mır mır.. acikinc uyanıyoruz doyunca tekrar uyuyoruz.. bazen kavga ediyoruz çok arkadaş gibi sohbet yok..
Patili bi dostum yok sadece çıkarları uğruna etrafımda dönen bir minnoş var. Mamasını alınca kaçıyor konuşamıyoruz 🥲
Evet konuşurum sokakta otururken elimi yüzüme koyduğumda ya kedi ya da köpek gelir beni sev belki derdin son bulur gibisinden bakış atıyorlar 😊
Patili bir dost sahibi hiç olmadim ama muhabbet kuşu besledim çoğu kez, mukemmel bir dinleyiciler.😂 Stres mitres kalmıyor insanda
Hemde nasıl sözlü tartışma bile yaparız ve oda karşılık verir ilginç bir ilişkimiz var
bir yerde denk gelirsem, mutlaka hal hatır sorarım 😅
Her gün konuşuyorum :)
Evet benim minik aslanımla yalnız diilken bile konuşurum🥰
Evet geçen 14 Mart da ne olucak dedim o da miyayyyy dedi
Konuşuyorum, kötü enerjimi alıp götürüyor.. 🧚🏻♀️
Oho ben sürekli konuşuyorum eşsoglu eşşek çok tatlı bide beraber uyursak deliriyor sevinçten sıpa... 🦂
Patili dostları bilmem de benim yüzgeçli dostlarla alem yapıyoruz ldndlxmxşxo
Konuşurum, överim onları
Çok samimi bir fotoğraf. Hiç yakıştıramadım
Patili dostum yok ama görürsem konuşuyorum
Benim kuşum var onla konuşuyorum
Evet lafini bolmeden guzel dinliyolar🤭☺️
Ben onlarla sohbet etmezsem kafayı yerim
Çoğunlukla, en iyi dinleyiciler bu arada😌
Partili dostum yok, uzaktan sevebiliyorum😨
Patili*
Patili dahil , dostum yok.
Konuşurum..☺️