Evcil Hayvanlar Bunu çaktırmadan eve nasıl sokabilirim? s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Taktik var mı çantaya sığmıyor Güncellemeler+1 yıl İnşaattan el arabası aldım biriniz el atsın yerinden kalkmıyo Konum:suadiye marmaray çıkışı Bunu çaktırmadan eve nasıl sokabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yok ya kimse anlamaz iki ayak üzerinde yürüt ama ellerinden falan tut bebe giysisi varsa ondan da giydir 0 0 Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu seni sırtlayıp götürür şişko ve hayattan bıkmış 1 20 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Şişkoluk dışında aynı ben Yorumla Blacklonghair +1 yıl Para biriktirip el arabası almıştım son model yardıma gelirim koşarak ödmdödö Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yaaa harikasınn gelde götürek şunu djdmdmdmx hatta sen yorulma ben gelir alırım seni el arabasının önüne binersin yanlayarak getiririm mdkdkdnx Yorumla Blacklonghair +1 yıl Bu şişkoya değer mi? Smmdmdmdöld bari aldıktan sonra dert anlatalım işe yarasın kdkdkd Yorumla s Taciiiii +1 yıl Baksana nasıl içli içli bakıyor södödlflf tam dert ortağımız olur artık djdjdnx Yorumla Blacklonghair +1 yıl Harbi harbi dkmdmdmdmld 1 paket salam karşılığı dert anlatırız mdmdmdmdö Yorumla Blacklonghair +1 yıl Salama da zam geldi doymaz da bu mdmdkdkkdkdkdkdk Yorumla s Taciiiii +1 yıl He ya aç bitir alıyordum kedilere o da lüks oldu artık dkdkxkxBuna 1 koli salam anca gider gibid dmödödcmmcx Yorumla Blacklonghair +1 yıl Kediden vazgeçip bunu çalmak daha mantıklı geldi birlikte salam da yeriz Yorumla s Taciiiii +1 yıl 10/10 aktivite valla salam eşliinde harika muhabet döner zaten her yer kedii Yorumla Blacklonghair +1 yıl Aynen zaten bunun yerinden kalkıcak hali de yok elimizden kaçamaz her gün dert anlatırız şişkoya Yorumla s Taciiiii +1 yıl Bide yanında bira açarız zam geldi ama olsun sonuçta dert anlatıyoz dlddmmdd arada göbişine ufak şaplaklar atıp davul sesi de yaparım Yorumla Blacklonghair +1 yıl yurt dışı seyahatinden daha eğlenceli bi ortam olur kdkdkdkdk köpek bile dile gelip dert anlatır öyle bi ortam dödmdmdödö Yorumla s Taciiiii +1 yıl Bide müzik açarız harika olur xmxkxk mama fiyatlarından kılıçdaroğlu'nun adaylığına kadar her konuda dert yanar dşsçxmxlmx Yorumla Blacklonghair +1 yıl Shajnsksskks mamalara zam geldiğini söylerse silivriye gideriz üçlü Yorumla s Taciiiii +1 yıl Mdmfnff ooo bide bize özel koğuş olur daha ne hem silivriye doğalgaz gelmiş artık soğuk değildir hem yemek menüsü de güzel Yorumla Blacklonghair +1 yıl Aklım çelindi şimdi dmdödödöödşd ben yola çıktım şimdiden el arabamla siz de bi tane bulup gelin Yorumla s Taciiiii +1 yıl Dur ben de geliyom kddkkdof inşaattan arakliim bitane konum söyle ordayı Yorumla Blacklonghair +1 yıl Şişkoyu getirmen zor olur onun da aklını çelelim koşarak gelir föödöddş Yorumla s Taciiiii +1 yıl Salam gösterelim ona gel gel yaparız sonra salamı el arabasına atarım o da hoopp arabanın kasasına atlar kddödmxmmx Yorumla
Я-Вала Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Imm kıyafet giydir arkadaşım de :S tipe bak ya nasıl da bakıyor 0 0 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ama çok tatlı lütfen bir şekilde evine götür. 0 1 Yorumla s Taciiiii +1 yıl El arabasına attım götürüyom Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Eve girse hak talep eder ne çaktırmaması 1 0 Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tanıyorum ben bunu Ankara da değil mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yok ya kimse anlamaz iki ayak üzerinde yürüt ama ellerinden falan tut bebe giysisi varsa ondan da giydir
Bu seni sırtlayıp götürür şişko ve hayattan bıkmış
Şişkoluk dışında aynı ben
Para biriktirip el arabası almıştım son model yardıma gelirim koşarak ödmdödö
Yaaa harikasınn gelde götürek şunu djdmdmdmx hatta sen yorulma ben gelir alırım seni el arabasının önüne binersin yanlayarak getiririm mdkdkdnx
Bu şişkoya değer mi? Smmdmdmdöld bari aldıktan sonra dert anlatalım işe yarasın kdkdkd
Baksana nasıl içli içli bakıyor södödlflf tam dert ortağımız olur artık djdjdnx
Harbi harbi dkmdmdmdmld 1 paket salam karşılığı dert anlatırız mdmdmdmdö
Salama da zam geldi doymaz da bu mdmdkdkkdkdkdkdk
He ya aç bitir alıyordum kedilere o da lüks oldu artık dkdkxkx
Buna 1 koli salam anca gider gibid dmödödcmmcx
Kediden vazgeçip bunu çalmak daha mantıklı geldi birlikte salam da yeriz
10/10 aktivite valla salam eşliinde harika muhabet döner zaten her yer kedii
Aynen zaten bunun yerinden kalkıcak hali de yok elimizden kaçamaz her gün dert anlatırız şişkoya
Bide yanında bira açarız zam geldi ama olsun sonuçta dert anlatıyoz dlddmmdd arada göbişine ufak şaplaklar atıp davul sesi de yaparım
yurt dışı seyahatinden daha eğlenceli bi ortam olur kdkdkdkdk köpek bile dile gelip dert anlatır öyle bi ortam dödmdmdödö
Bide müzik açarız harika olur xmxkxk mama fiyatlarından kılıçdaroğlu'nun adaylığına kadar her konuda dert yanar dşsçxmxlmx
Shajnsksskks mamalara zam geldiğini söylerse silivriye gideriz üçlü
Mdmfnff ooo bide bize özel koğuş olur daha ne hem silivriye doğalgaz gelmiş artık soğuk değildir hem yemek menüsü de güzel
Aklım çelindi şimdi dmdödödöödşd ben yola çıktım şimdiden el arabamla siz de bi tane bulup gelin
Dur ben de geliyom kddkkdof inşaattan arakliim bitane konum söyle ordayı
Şişkoyu getirmen zor olur onun da aklını çelelim koşarak gelir föödöddş
Salam gösterelim ona gel gel yaparız sonra salamı el arabasına atarım o da hoopp arabanın kasasına atlar kddödmxmmx
Imm kıyafet giydir arkadaşım de :S tipe bak ya nasıl da bakıyor
Ama çok tatlı lütfen bir şekilde evine götür.
El arabasına attım götürüyom
Eve girse hak talep eder ne çaktırmaması
Tanıyorum ben bunu Ankara da değil mi
Pek caktilmayacak gibi değil
Bu çantaya değil eve de sığmaz
Oy seni yerim ben tatlım ya
Bas kucagina gotur
uwwww çok tatlı
çaktırmadan olmayacak gibi jgfdgdfgf
Poşete koy kgjvnnbbb
Biraz zor sanki