Bir kedim vardı. Bugün bir kedi daha sahiplendik. İkisi de aynı cins. Evde kalabilir mi ikisi? Çok tatlış çünkü gitmesini istemiyorum. Ayrıca neden sürekli bir şeyleri kokluyor yaa onu anlamadım hakkfıskfısksj

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kedim vardı. Bugün bir kedi daha sahiplendik. İkisi de aynı cins. Evde kalabilir mi ikisi? Çok tatlış çünkü gitmesini istemiyorum. Ayrıca neden sürekli bir şeyleri kokluyor yaa onu anlamadım hakkfıskfısksj

Evet kalır yılların kedi sahibi tecrübesi konuşuyor 😂 ilk 2 hafta zor geçecek karşı karşıya getirmemeye çalış biri bir odadayken diğeri bir odada falan olsun. Onlar birbirlerinin kokusu falan alıp alışıyor. Sonra yavaş yavaş uzaktan göster onları birbirlerine. Zamanla artık kendileri yan yana gelecek ilk başta üstünlük kavgası olacak, fiziksel olarak güçsüz olan kavgaya girmez boyun eğer. Mağlubiyeti kabullenir. Sonra 2-3 güne dost olurlar. Şakalaşırlar, oynarlar, birbirlerini temizlerler falan işte 😂 çok daha iyi olur arkadaşı olmuş olur benim kedim yalnız mesela üzülüyorum onun adına ama yaşı da var. Bu yaştan sonra belli olmaz üzülebilir eve yeni kedi geldi diye. Onu kırmak istemiyorum. Kırılgan zaten kendisi duygusal.
Bence yaşayabilirler ama kediler cinsi ya da yaşları da önemlidir. eğer cinsleri çok zıt değilse anlaşırlar ama bazı kediler çok kavga edebiliyor.
Hiç bişi olmaz yaşarlar 😁
Yaşar, çok dadlu yaa
Aynı ben halfllslkckss
Cevap
15Cevap
Yaşar sıkıntı olmaz 😂
Soruyu görünce şu şarkıyı içimden "iki kedi bir araya gelmemeliydik" diye okumaya başladım 😂
Evet yaşarlar benimde 1 dişi bir de erkek vardı kızımı mecburen bırakmak zorunda kaldim oğlum kendine gelemedi...
Sen de onları birbirinden ayırma o yeter
Ablamın da böyle bir kedisi vardı mal mal bakan djskadhsjka ama onun çenesi uzundu hiç sevmezdim, ona benzettim fdsfsdfsda
Bu çok tatlış amcası kalvlslcks
Senin ayakkabıyı kokluyor 2. fotoda artık peynirli çitos mu doritos mu kokuyorsa dfkhfkjsajhas
Ahahahgajsjjj
Bu durumda 3 kedi oluyor evde ki daha önce ikisi yaşayabildiğine göre 3 tane de yaşar herhal, ben izin veriyorum, evet, kalabilir
3 ne alaka 2 var
Bir tanesi kahve bağımlısı
🥲
3 tekire bakıyoruz 4. de misafir kedimiz valla yaşıyorlar bir arada , zamanla alışırlar onlar merak etme.
Bazı kediler ikinci kediyi kabul eder, iyi anlaşır. Bazıları da kabul etmez, kedinin karakterine bağlı.
Yaşıyorlar tabi hayvanın karakteri de önemli, bizim büyük olan hayatınızda görebileceğiniz en uysal kedi falan. Yalaşıp duruyorlar.
Bizde 4 tane. Bazı kediler sonradan gelenleri istemez ama çoğunluğu yasiyor
İki kedi bir araya gelmemeliydik durumu olmadığı sürece sorun olmaz sanki
Ilk başlarda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz hazırlıklı olun derim sonrasında alışıp birlikte oyun oynamaya başlıyorlar , kediler mamalarını yerlerken biraz dikkat etmek gerek
Off paspas gibi cok tatlı
Tipe bakk jdkdk Bence yaşamaları iyi olur
Birbirlerine alışırlarsa yaşarlar
Bıldugun sokak kedısı mı?
Cinsi sokak kedisine benziyor mu sizce az mantıklı yorumlar yaa halgllsfls
Ha ha nıye kızıyon ya öyle kedıye lafta kondurmuyon. :))
Sımdı sen kedının sahıbı mı oluyon :))
Tabii ki de yaşar ya çok tatlı olur hem de
İyi anlaşıyorsa tabiki yaşar
Yaşar da bunu yapacak kadar yalnız mısınız😁
yaşayabilirler
Yaşar
yaşar
Yaşar
Yasar sıkıntı olmaz
7 tane var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?