Evcil Hayvanlar Kedim neden mesaiden gelmiş gibi yatıyor? TꪊƝiȿș Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu nasıl yatış mk sanki çalıştı akşama kadar, işe verecem ben bunu artık sinirimi bozuyor hshshsj Kedim neden mesaiden gelmiş gibi yatıyor? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Çok şirin kedi 0 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kıyamam ya, çok yorulmuş belli ki. 0 2 Yorumla TꪊƝiȿș +1 yıl Ne yorulması be yediği önünde yemediği arkasında. A101 e verecem çalışıp mama parasını çıkartsın bari. Yoksa dışarıyı boylar Yorumla мєтιѕ_-_ +1 yıl Yazık ya kediye, senin gibi bir sahibi olduğu için üzüldüm 🥲 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kedinin yanında yatmak çok zevkli ya 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,3b cevap paylaştı. çok tatlı ❤ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok şirin kedi
Kıyamam ya, çok yorulmuş belli ki.
Ne yorulması be yediği önünde yemediği arkasında. A101 e verecem çalışıp mama parasını çıkartsın bari. Yoksa dışarıyı boylar
Yazık ya kediye, senin gibi bir sahibi olduğu için üzüldüm 🥲
Kedinin yanında yatmak çok zevkli ya
Çok tatlı ya yerimmmm onu 😁🥰🥰
Coook tatli masallah😍
çok tatlı ❤
Ayy yerim