Kedi görünce ben seviyorum tabi ki direk yani çünkü bütün hayvanları seviyorum ayni sadece kediler değil ama sokak da bir hayvan gördüğüm zaman dayanamam mutlak severim yani kucağıma alırım ya da yemek veririm kediye bu yüzden de sürekli sevmeyi deniyorum ponçik onlar çünkü
Bir dizide görmüştüm. Kadın bir adamı sevince balkonunda elini uzatıyordu. Onu istiyorum diyip eliyle tutmaya çalışıyor. Her kedi görünce benim halim olur gibi cfbfxc ¿
Yia 😻 kedileri çok seviyorum kediler Allah'ın yarattığı o kadar çok güzel masum tatlı şeker canlılar ki sokakta gördükçe sevmeden duramıyorum tabi bana denk gelenler uysal 😅 huysuz a denk gelsen tokatı yeriz 😅
Kız olduğu ne malum 😅 erkek çocuk dur belki büyüyünce o çok yakışıklı olacak ablası 😅 ben de bilmiyorum kız mı erkek mi yavru kedi yavruyu sevmek isteyince korkuyor da ama annesi alışık 😊
Japon saygı duruşuna geçiyorum ve ustasını izleyen çaylak dikkatiyle gözlemliyorum. İzni olursa gıdısını sevmeye bayılıyorum. İzni olursa yani daima haddimi biliyorum😃.
Kedi gördüğümde oda beni görüyor 😃 sonra bacaklarıma sormaşıyor bende onu alıp yere seriyorum😄 sonra bit güzel göğsümü karnını kalçalarını ensesini mıncıklıyorum😃 rahatlatıp bahçeye salıyorum…