Kedim çok kötü ne yapmalıyım?

4 gun once barinaktan bir kedi sahiplendim cok korkak masum eski sahibi ölmus eve getirdik o gece 12 den sonra siddetli miyavlamaya basladi ne o uyudu ne bizi uyuttu televizyon actim yorulsun diye iple oyun oynattim 7 de uyuduk o gun daha sonrasinda miyavlamasi yariya dustu ama Hala sanki memnun degil gibi 3 gunde ara Ara miyavladi ve Adam akilli yemek yemedi o haline bile uzulurken simdi de kusmaya basladi bugun 4. Kusmasi ilk kusmasindan sonra hemen veterine goturdum bakti bisey yok dedi belki bitki yemistir dedi ama biz parazitten de supheleniyoruz kusmugu kopuklu cunku 2 tane igne vurdu 180 lira verdik iyilesir diye beklerken 3 kez daha kustu ve duvarlara bakiyor kivrilip yatiyor gozleriminin onunde eriyor sanki aglamaktan benim de psikilojim bozuldu daha once esyalari birkac gun yemedigi icin birkac cesit mamalar, malt kum yesin diye odul mamasi derken maddiyat olarak da zorlandik ve bitmiyor da ne yapmaliyim barinaga geri mi birakmaliyim orasi kotu ama en azindan hep veterineri var bakarlar kediyle goz goze bile gelince gozlerim doluyor hayvan zaten duvarlara bakiyor ne olur fikirlerinizi belirtin

Kedim çok kötü ne yapmalıyım?