Evcil Hayvanlar Evcil hayvanınız var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor ya da hiç hayvan beslediniz mi :)bu benim kızım çekirdek :) Evcil hayvanınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yok şimdiye eskiden iki kere muhabbet kuşu beslemistim 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl belli aralıklarla kuş besledimÖrdeğim vardı Balık besledim Kaplumbağa besledim Şu an hem kuşum hem de kedim var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl kedin kuşuna sahip çıkıyormu :) Yorumla aloneenolaa +1 yıl ilginç bir şekilde umrunda değil önceki kuşuma da bir şey yapmadı ama kafesine gidip pati atıyordu buna hiç bakmıyor Yorumla
butchlover Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl çok fazla hayvan besledim küçükken bahçeli evdeydik kurbağa bile büyütmüştüm instagramdaki @brittykitty hesabındaki lily gibiydim 😍😍 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 hayvanları tanıdıkça insanlardan kaçıyırum ikvijc Yorumla butchlover +1 yıl hashahaha ne geliyorsa insandan geliyor:) Yorumla Soran +1 yıl eminim hayvanlar da aynı şeyi diyordur Yorumla
J_eSSe Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Oldum olası hep hayvanların içindeyim , şu anda 3 tane kedimiz var 1 tane de misafir depremzede kediye bakıyoruz 🥹 1 0 Yorumla
hidalgo1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ben bebekken dahi köpeğimiz vardı, 22 yıldır her zaman köpeğimiz oldu, 10 yıldır kediler eklendi bunlara. 0 0 Yorumla
Daissa Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Herşeyim o benim🐈⬛💗 0 21 Yorumla eflani7878 +1 yıl Kuşlarım var Yorumla Daissa +1 yıl Ne güzel Yorumla eflani7878 +1 yıl Hemde tahmin et kaç tane Yorumla eflani7878 +1 yıl Ya Pamuk gibi bişey o yerim onu bak Yorumla Daissa +1 yıl Eheheh 2 tane mi Yorumla eflani7878 +1 yıl Oooo cik cik çok çık hemde Yorumla Daissa +1 yıl 3 mü Yorumla eflani7878 +1 yıl 147 tane güvercin var Yorumla Daissa +1 yıl Oha ciddmsn sen abartıyon dimi Yorumla eflani7878 +1 yıl Yoo istersen atım çatıda bakıyorum hatta 27 tane de yavrum var kuluckada Yorumla Daissa +1 yıl Çok güzel bir şey bu ya Yorumla eflani7878 +1 yıl Ama çok Zor çok vakit harcıyorum ve gittikçe çoğalıyor Yorumla Daissa +1 yıl Ama hepsini besliyorsn bu çok iyi Yorumla eflani7878 +1 yıl Tabiki hepsine ayrı ayrı ilgi göstermek zorundayım Yorumla Daissa +1 yıl Hım güzel Yorumla eflani7878 +1 yıl Seninki de çok güzel ama Yorumla Daissa +1 yıl Teşekkür ederiz:") Yorumla eflani7878 +1 yıl Adi ne bunun Yorumla Daissa +1 yıl Pofuduk bebeğimin Yorumla eflani7878 +1 yıl Adi gibi aynı şu an nerde yanindami Yorumla Daissa +1 yıl Yatağına yatıyor birazdan rahatsız edicem Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Muhabbet kuşu besledim yaklaşık 8 tane. Onun dışında tavşan besledim. şu an da kedim var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vardı kuşum aşkım ama 6 ay yaşadı sadece çok özledim:((( 1 1 Yorumla Soran +1 yıl oda seni özlemiştir Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl İsmi çok güzel kendi gibiBen de çok istiyorum ama en temizi bile uğraştırıcı 0 0 Yorumla
bluehistory Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Buda benim bebeğim Lades ♥️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kurban olurum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 tane oğlum, 2 tane de kızım var. Sokaktan kurtardık üçünü de ama kendim doğurmuş gibiyim 😅 0 0 Yorumla
Guzelzamanlar Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl 7 aylik kopegim var, ve 2 yasinda kedim oldu, daha her ne Kadar bir araya getirememis olsamda. 1 veya 2 haftaya bir araya gelcekler:) 0 0 Yorumla
NameDisturbed Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Muhabbet kuşu var 2 3 Yorumla Soran +1 yıl muhabbet ediyor mu bari :) Yorumla NameDisturbed +1 yıl Uff hemde nasıl insan gibi de tepkileri var. 7/24 oynuyorum onunla Yorumla Soran +1 yıl ilgili sahip :) Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Değişik değişik şeylerim var 1 5 Yorumla Soran +1 yıl sorasım geldi neylerin var diye Yorumla CausaSui +1 yıl Fare var iki tane, üç tane kedi vardı doğum yaptı biri, 7 tane oldular. Örümcek kutum var gözlem yapıyorum şimdilik jfks. Tavşan, iki kuş Yorumla Soran +1 yıl senin evin nerede biz oradan uzak duralım ckckc Yorumla CausaSui +1 yıl Korkardım eskşden Yorumla Soran +1 yıl biz hala eskimedik fkfkf kotkuyoruz Yorumla
Münzevi5 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Off çok istiyorum kedim olsun ama mümkün değil. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yavrusu olunca haberleşelim:) Yorumla Münzevi5 +1 yıl Mümkün değil yazdım :) Yorumla
Я-Вала Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Besledim balık böcek tavşan 1 4 Yorumla Soran +1 yıl böcek ckckckc Yorumla Я-Вала +1 yıl Xd Yorumla Soran +1 yıl ne böceği besledin ckckc Yorumla Я-Вала +1 yıl Salyangoz, kurtçuk Yorumla
yağmursenem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kızın çok tatlı valla Allah bağışlasın 😚 0 3 Yorumla Soran +1 yıl oha ben seni şimdi hatırladım Yorumla yağmursenem +1 yıl Tovbee nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl çok uzun yıllar önce konuşuyoduk ohcohcphc Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeterince hayvanla uğraştım bi de evime alamam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bu yaşta bu kadar çoksa işin zor Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Daha önce balık ve civciv bakmıştım 0 0 Yorumla
Gülsoylardan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet güneşimiz var 🥰 sarman cinsi bı kedi 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 353 cevap paylaştı. benim de bir kızım var ismi Momo 0 0 Yorumla
PİRESES Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 337 cevap paylaştı. Benim de bir pisim var 🤭 0 12 Yorumla Soran +1 yıl tanıştıralım mı ckckc Yorumla PİRESES +1 yıl Olur 😂 Yorumla Soran +1 yıl cinsi ne ckfmf ve cinsiyeti 😅😅 Yorumla PİRESES +1 yıl Scottish ve erkek 🤭 Yorumla Soran +1 yıl şu iskoç erkek sevdanız bitmicek ckckck Yorumla PİRESES +1 yıl Hahaha bitmez sizin cinsiniz ne gözleriniz çok güzel 🙈 Yorumla Soran +1 yıl siyam ve scotish kırması :) ay çekirdeğim benim Yorumla PİRESES +1 yıl Allah'ım maşallah yaaaa çok güzel 🤭 Yorumla Soran +1 yıl o sizin kendi iskoç güzelliğiniz :) Yorumla PİRESES +1 yıl Teşekkür ederiz 🙈 Yorumla Soran +1 yıl profildeki kedin mi Yorumla PİRESES +1 yıl Hayır değil Yorumla
Yaşamasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sananeeeeeeeeee 0 4 Yorumla Soran +1 yıl anlamadım? Yorumla Yaşamasın_ırkımızz +1 yıl Zit Erenköy Yorumla Soran +1 yıl arkan kadıköy ;) Yorumla Yaşamasın_ırkımızz +1 yıl Önümüz kış Yorumla
Heyset7 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Kedim vardı. Öldü. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aaa üzüldümm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yok şimdiye eskiden iki kere muhabbet kuşu beslemistim
belli aralıklarla kuş besledim
Ördeğim vardı
Balık besledim
Kaplumbağa besledim
Şu an hem kuşum hem de kedim var
kedin kuşuna sahip çıkıyormu :)
ilginç bir şekilde umrunda değil önceki kuşuma da bir şey yapmadı ama kafesine gidip pati atıyordu buna hiç bakmıyor
çok fazla hayvan besledim küçükken bahçeli evdeydik kurbağa bile büyütmüştüm instagramdaki @brittykitty hesabındaki lily gibiydim 😍😍
😀😀 hayvanları tanıdıkça insanlardan kaçıyırum ikvijc
hashahaha ne geliyorsa insandan geliyor:)
eminim hayvanlar da aynı şeyi diyordur
Oldum olası hep hayvanların içindeyim , şu anda 3 tane kedimiz var 1 tane de misafir depremzede kediye bakıyoruz 🥹
ben bebekken dahi köpeğimiz vardı, 22 yıldır her zaman köpeğimiz oldu, 10 yıldır kediler eklendi bunlara.
Herşeyim o benim🐈⬛💗
Kuşlarım var
Ne güzel
Hemde tahmin et kaç tane
Ya Pamuk gibi bişey o yerim onu bak
Eheheh 2 tane mi
Oooo cik cik çok çık hemde
3 mü
147 tane güvercin var
Oha ciddmsn sen abartıyon dimi
Yoo istersen atım çatıda bakıyorum hatta 27 tane de yavrum var kuluckada
Çok güzel bir şey bu ya
Ama çok Zor çok vakit harcıyorum ve gittikçe çoğalıyor
Ama hepsini besliyorsn bu çok iyi
Tabiki hepsine ayrı ayrı ilgi göstermek zorundayım
Hım güzel
Seninki de çok güzel ama
Teşekkür ederiz:")
Adi ne bunun
Pofuduk bebeğimin
Adi gibi aynı şu an nerde yanindami
Yatağına yatıyor birazdan rahatsız edicem
Muhabbet kuşu besledim yaklaşık 8 tane. Onun dışında tavşan besledim. şu an da kedim var
Vardı kuşum aşkım ama 6 ay yaşadı sadece çok özledim:(((
oda seni özlemiştir
İsmi çok güzel kendi gibi
Ben de çok istiyorum ama en temizi bile uğraştırıcı
Bu nasıl? 😄
Buda benim bebeğim Lades ♥️
kurban olurum
1 tane oğlum, 2 tane de kızım var. Sokaktan kurtardık üçünü de ama kendim doğurmuş gibiyim 😅
7 aylik kopegim var, ve 2 yasinda kedim oldu, daha her ne Kadar bir araya getirememis olsamda. 1 veya 2 haftaya bir araya gelcekler:)
Muhabbet kuşu var
muhabbet ediyor mu bari :)
Uff hemde nasıl insan gibi de tepkileri var. 7/24 oynuyorum onunla
ilgili sahip :)
Değişik değişik şeylerim var
sorasım geldi neylerin var diye
Fare var iki tane, üç tane kedi vardı doğum yaptı biri, 7 tane oldular. Örümcek kutum var gözlem yapıyorum şimdilik jfks. Tavşan, iki kuş
senin evin nerede biz oradan uzak duralım ckckc
Korkardım eskşden
biz hala eskimedik fkfkf kotkuyoruz
Off çok istiyorum kedim olsun ama mümkün değil.
yavrusu olunca haberleşelim:)
Mümkün değil yazdım :)
Besledim balık böcek tavşan
böcek ckckckc
Xd
ne böceği besledin ckckc
Salyangoz, kurtçuk
Kızın çok tatlı valla Allah bağışlasın 😚
oha ben seni şimdi hatırladım
Tovbee nasıl yani
çok uzun yıllar önce konuşuyoduk ohcohcphc
Yeterince hayvanla uğraştım bi de evime alamam