Kız haklı 😂 Köpeklerin en başından ne yapacağı belli oluyor. Ama kediler öyle mi önünde yatıyor sevdiriyor sonra bir anda bir yapıştırıyor neye uğradığını şaşırıyorsun 😂
Dolabı açıp da yemek vermeyince ayaklarımızı ısırıyor, önünden geçiyoruz diye bizi dövüyor 🥲 Kapıları, dolapları açıyorlar çok uyanıklar ayrıca hepsi küçük birer canavar. Geçen hediye gelen ödül mamasının paketini bir saat sonra param parça bulduk dolaptan indirip yemişler ben bile korkuyorum bir gün bizi de yer bunlar 😅
Ahahahah yıllardır kedi de besliyorum vücudumun çoğu yerinde geçmeyen iz kalan bir sürü iz var :D şu an evde 2 kedim var, bir tanesi 1 saattir ortalıkta yok kesin yan odada bişeyleri parçalıyodur :D
Bence bunlar eve gelince azıyorlar. Dışarıdakiler daha çok sözümü dinliyor. Ama hakkını veriyim çok karakterli hayvanlar sevmediklerine eyvallahları yok. Bizde genelde sesleri çıkmıyor da çıkarsa sonuç felaket oluyor genelde
Bazen maçı zorluklar çekebiliyorsun daha sonra evin temizliği falan var mesela benim kedim vardı eskiden mama ücretleri olsun Daha sonrasında kedi her mama yiyemiyor kokabiliyor yani Daha sonrasında tüy dökülebiliyor bazı mamalardan bunların hepsi kalite kalite fark ediyor Daha sonra bir de bunun temizliği var her yeri tüy bırakıyor o tüyleri temizlemen gerekiyor Yani bu tip şeyler
Ya ağzında ağızlık dedikleri şey olan köpek bile bana temas etmeye başladığında ufak bir korku gelmiyor değil :) o yüzden zamana ihtiyacım var :D hayvanlarla çok iç içesin :)) tebrik ediyore
Zaten haftada bir falan yemek yiyormuş öylece kendi akvaryum tarzı bişeyinde takıldı pek bişey yapmadım arada sırada bi su değiştirdim o kadar derisi buz gibi
Isırırsa elimi parçalar, Bazen boğuşuyoruz, istese beni yerden yere vurur ama gücünü kontrol ediyor O instagram'da haberlerde görmüş olduğunuz köpeklerle benim sevgiyle büyüttüğüm köpek aynı değil Gerçekten insanlara çok klasik geliyor ama yetiştirme tarzı bambaşka. Mesela sokağımda bir sürü çocuk var 2 yaşından tut 15 yaşına kadar bir sürü çocuk var, sürekli gelip köpeğimi alıp oynuyorlar. Yetişkinlerle oynarken daha fazla güç uygularken güç uygulamak dediğimde üstüne atlama olayı sadece. Çocuklara üstüne atlamayı bırak patisini bile uzatmıyor. Saldırganlık kanlarında var zaten bunu inkar etmiyoruz. Sokakta biriyle kavga etsem gider paramparça eder, Veya başka bir köpek saldırma niyetiyle üzerime koşsa fotoğraftaki beybi araya girip ölümüne kavga eder.
bide bizim serseriler sataşıyo bu köpek te sinir oluyo saldırıyo ufak tefek yaralanma olmuş geçen köpek bağlıymış arkadaşımın evinin önünde bunlar köpeğin yakınına gelip tükürmüş felan işte akılsızlar ama şikayet felan olmadı çünkü çocuklar haksız senin başına geliyomu böyle sorunlar
Beni daha çok şikayet ettiler yasak ırk besliyor diye, Bulunduğum mahalledeki çocuklarla oynuyor hep bu. Çocuklar evime gelip alıp oynuyorlardı aileleri şikayet etti sürekli Bi eleman seni şikayet edicem diye zırlamıştı, Burnunu kırdıktan sonra bir daha bişey olmadı.
Yok onu demiyorum. Bu köpek cinsi +9 keko itemi. Saldirgan, vahsi bir irk. Egitime yatkinligi yok. Kilosuna göre kas kütlesi gelismis ve güçlü bir kopek. Dövüş için kullanılır. Yalnizca öldürme odaklidir.