Güncellemeler
+1 yıl
LAN VETERİNERE GİTTİM DELİRTMEYİN İNSANI ZATEN GİDİCEM YAZMIŞIM DAHA NE GİT DİYORSUNUZ KAFASIZ MISINIZ BİLMEDEN YORUM YAPIONUZ
Güncellemeler
+1 yıl
sadece allahtan akıl fikir diliyorum şaka gibi uğraştığım insanlara bak zeka seviyesi bu kadar mı düşük yoksa bot mu bunlar umarım botturlar çevreye zararlı çünkü
Güncellemeler
+1 yıl
iyi şu an çok iyi bişeyi yokmuş zaten ama yine de iğne oldu mis gibi şu an
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Veterinere götür yazık hayvana
dalga mı geçiyon bacım ben ne yazmışım sabrımı sınamayın benim götürdüm
Ne biliek ya resim falan koymamıssın ne arar yapıp duruyon
atar yapmıyorum gayet güzelce anlatıyorum ama anlamamak için ısrar ediyorsunuz ne resmi veterinere götür diyorsun ben de orada veterinere götüreceğim az sonra demişim daha hala neden veterinere götür yazılır kü anlamıyorum diğer ahlaksı orada küfür ediyor iğrenç herif hala adamı savunuyorsun defolun gidin sorumdan bilmiyorsanız yorum yapmayın
Cidden kafam basmıyor herhalde boşuna yorum yapamam zaten senin için
Adam sana yorumunda demiş ki çabuk hastaneye götür bir şey olmasın demiş bunun neresine küfürü var
ondan sonrakileri oku benim sinirlendiğim şey veterinere gideceğim veterinere git yazmayın demişim 2 kere hala ısrarla veterinere git yazmak (ki gittim de) nasıl bir akıl mantıktır ya sonra sövmeye başladı işte silmeyeceğim ki insanlar görsün rezilliği
Adamın sorusuna verdin yanıktan sonra cevabı vermiş olabilir mi sen a**** mısın sen
Sanki senin ilk yorumun çok mu normal
Bir psikoloğa git bence kafanda problem var
her boka küfür edelim biz o zaman böyle kafa mı var ya ilk saçma sapam yorum atan o bişey bilmiyosan gereksiz yorum atmazsın bu kadar basit şu an sen de yapıyorsun bunu veterinere gideceğim yazmama rağmen ısrarla git yazan kişilerin kafasında sıkıntı var yazık çık sorumdan şimdi konuştukça rezilleşiyor ortam
Senin olduğun ortam zaten rezil bebeğim
👍🏻 defol simdi
Umarım sen botsundur çünkü o kadar kafasız olamazsın canımsın beyinsiz a**** madem veterinere gideceksin niye soruyorsun o zaman
oku anlarsın allahın kafasızı
defol lan sorumdan seviyesiz hala konuşuyorsun çık sorumdan
Daha bir kediye bile bakamıyorsun
gizliye almışsın yazık korktun mu bebeğim kes sesini aslanlar gibi bakıyorum kedilerime uza şimdi senin gibilere harcayacak vaktim yok ismin de elimde gerekeni yapacağım
Kediyi çekseydin böyle kimse anlamaz
veteriner görmesine rağmen anlamadı video çekmeye çalışıyorum 10 saattir şaka gibi
Çekersen haber verin bakalım. Bende anlarım.
ya çekersem veterinere göstereceğim veterinerde yerde bile yürüttüm anlamadı karnının da normal olduğunu söyledi bilmiyorum yapacakları bişey yoktu yani yarın yine bakacağım bir şeyler var gibi yok gibi saolun görüş için sonunda insan gibi konuşabiliyorum bazılarıyla 😄
Kediyi çekmek için yavru kedi sesi açın videoya alın. Merak ettim bende
😂😂 denerim ama uyuyor şu an sürekli hareket halinde çekemiyorum maalesef merakınızla kalacaksınız 😕
Bence siz çekmek istemiyorsunuz.
ya sabır he abicim öyle anla sen iyi akşamlaaarrrr
ayrıca nasıl çekeyim
Tamam
Çabuk götür hayvanı bir şey olmasın yazik
YA SABIR YA SABIR YA SABIR DEFOL LAN SORUMDAN DALGA MI GEÇİYORSUN SİNİRLERİMİ ATTIRMA BENİM Bİ AKILLI SEN MİSİN GÖTÜRCEM AZ SONRA BEN DİYORUM Kİ YAŞAYAM VARSA FİKİR VERSİN BU NE YAZIYOR ÇIK LAN SORUMDAN ZATEN CANIM SIKKIN
Mk bacım sıktır git gotur
terbiyesiz ahlaksız defol lan şikayet de ettim defol
Kassaaaaarrr
Pardonda adam sana bir şey dememiş ne bu tiripler ne halin varsa gör
ya kes sesini küfür etmiş ahlaksız herif daha nolsun saçmalamayın yeter ya veterinere götürcem yazıyorum veterinere götür diyorsun ya nasıl bir kafa yapısıdır bu ya
Lan kes veletmisin nesin zavallı Real hayattada sevilmeyen insan artığı seni
yazık ahlaksız seni bu uslüpla kimin sevilmediği belli çık sorumdan defol
Kes şisko bencil
😂 defol lan
Şişko